Liviu Dragnea: "Să se afunde şi mai mult". Anunțul liderului PSD

Liviu Dragnea a făcut marți, la Antena 3, mai multe declarații, miercuri anunțând că urmează noi dezvăluiri.

Liviu Dragnea a susținut, marți seară, la Antena 3, că Guvernul USL din 2012 a fost făcut fără Crin Antonescu, de către Victor Ponta cu ”George Maior și cu alții”. 

Miercuri, 14 martie, liderul PSD a spus că acesta a fost doar primul episod. "Îi las să se afunde şi mai mult. Vom continua. Aseară a fost doar primul episod", a spus Liviu Dragnea.

VEZI ȘI Dragnea: Guvernul USL, făcut de Ponta cu Maior și alții, fără Crin Antonescu

Fostul premier Victor Ponta neagă acuzaţiile liderului PSD, Liviu Dragnea, referitoare la formarea primului guvern USL. 1.Am primit de la Traian Băsescu mandatul de a forma Guvernul în seara de vineri 27 Aprilie! Am mers ulterior la Guvern unde am avut o discuţie protocolară cu Mihai Răzvan Ungureanu şi pe urma acasă. 2 Sâmbătă 28 Aprilie am plecat împreună cu Crin Antonescu şi Daniel Constantin la Braşov unde am avut un meeting electoral care fusese deja programat! Pe drum le-am spus celor doi că am în minte să păstrăm structura guvernului anterior - şi după alegerile din iarnă să schimbăm totul pentru 4 ani! Deci Crin a fost cu mine toată ziua (...) 3. Am stabilit sâmbătă la Braşov cu Crin şi Daniel să ne vedem duminică la casa socrului meu de la Cornu unde aveam condiţii de discreţie! Asta i-am spus şi lui Liviu Dragnea - toţi au fost de acord, a scris Ponta, marţi seară, pe pagina sa de Facebook.

VEZI ȘI Dragnea - Ponta, declarații. Crin Antonescu rupe tăcerea: E perfect adevărat!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel