Grindeanu, moțiune de cenzură. Fifor: Ne-am făcut calculele. Miercuri punem capăt

Moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu va trece "fără niciun fel de problemă", calculele matematice arătând acest lucru, a declarat luni liderul senatorilor PSD, Mihai Fifor. 

”Moţiunea de cenzură trece fără niciun fel de problemă miercuri. Nu văd de altfel de ce ar fi probleme. S-a văzut şi ieri la semnarea moţiunii că numai cu excepţia câtorva colegi, care nu au reuşit să ajungă la timp să semneze, dar au sosit ulterior, toţi colegii din PSD şi partenerii de la ALDE sunt în dispozitiv.

Practic miercuri vom vota şi această moţiune va trece punând capăt unei situaţii fără precedent în România - anume situaţia în care un cetăţean, să spun aşa, se gândeşte să preia puterea executivă pe persoană fizică, neţinând cont de niciun principiu al democraţiei în această ţară şi desigur la un moment dat nici de legile acestei ţări", a afirmat Fifor, la Parlament. 

Potrivit acestuia, toate calculele arată că moţiunea de cenzură va trece. Aici discutăm de matematică şi toate calculele asta arată", a adăugat el. 

Întrebat dacă au loc discuţii cu alte partide, Mihai Fifor a spus că au loc astfel de întâlniri. "Se fac discuţii în aceste zile aşa cum se întâmplă de fiecare dată într-un Parlament atunci când urmează un vot important. Noi încercăm să fim siguri pe colegii noştri şi vă spun că până la momentul acesta tot ce se vehiculează în spaţiul public reprezintă simple poveşti. Pe matematică moţiunea trece", a susţinut social-democratul, potrivit Agerpres.

El a explicat că la moţiune se va vota cu bile, votul fiind secret, aşa cum prevede Regulamentul. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel