Demisii Ministerul Dezvoltării. Victor Ponta explică motivele deciziilor lui Grindeanu

Foto Instagram
Foto Instagram

Victor Ponta a explicat motivele pentru care premierul Sorin Grindeanu a demis secretarii de stat din Ministerul Dezvoltării.

Victor Ponta a precizat că Sevil Shhaideh a anunţat abia după ce şi-a dat demisia că Programul Naţional de Dezvoltare Locală a devenit funcţional şi a sugerat că ar fi urmat să folosească banii respectivi "pentru voturi la moţiune împotriva propriului Guvern'. 

Secretarul general al Guvernului a explicat că acesta este motivul pentru care premierul Grindeanu a luat "o măsură radicală' la Ministerul Dezvoltării şi a arătat că nu se mai poate semna niciun contract în cadrul acestui program decât în măsura în care investiţia este justificată. 

Referitor la fostul secretar general al Guvernului Mihai Busuioc, Victor Ponta a spus că acesta nu era doar cel care "controla ce făcea domnul Grindeanu', ci la care veneau toate informările, inclusiv cele de la serviciile de informaţii, lucru despre care susţine că este ilegal. 

"Domnul Busuioc nu era doar cel care controla ce făcea domnul Grindeanu. Era cel la care, atenţie, veneau toate documentele care ar fi trebuit să vină la primul ministru. De la informările de la serviciile de informaţii pe care scria primul ministru şi vom verifica mâine cum s-a putut întâmpla acest lucru, total ilegal. O informare de la SRI, SIE la primul ministru nu poate să ajungă la secretarul general. Ajunge la şeful de cabinet, care semnează şi ajunge la primul ministru, că e document strict secret', a arătat Victor Ponta. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel