Moțiunea de cenzură. PNL, poziție OFICIALĂ

PNL
PNL

Liberalii, prin vocea Ralucăi Turcan, a anunțat că nu vor vota moțiunea, deși vor fi prezenți la vot.

Iată mesajul Ralucăi Turcan:

”Vom fi prezenți la votul moțiunii de cenzură, dar NU o vom vota!

Nu suntem dispuși la complicități cu PSD! De niciun fel! Cu niciunul dintre autorii acestei sfidări naționale fără precedent!

Scandalul din interiorul PSD întărește FRAUDA de încredere de la alegeri a acestui partid! Au promis guvernare performantă și oferă șantaj între PSD-iști pe banii românilor. În acest moment au fost blocate fondurile pentru primării. Grindeanu însuși a întărit faptul că Ministerul Dezvoltării Regionale folosește bani publici pentru răfuieli politice.

Să fie foarte clar: Dragnea și Grindeanu cot la cot au girat OUG 6, 9 și 13. Amândoi au vrut să spele dosarele penale ale acoliților, să dea liber la furt din banii publici. 
Programul de Guvernare a fost doar praf în ochii românilor pentru alegeri.

Cu toate că au avut majoritate în Parlament, au avut propriul Guvern și susținere în teritoriu, nu au făcut nimic concret pentru oameni. Avem ZERO investiții în infrastructură. ZERO investiții în școli și spitale. ZERO absorbție din fondurile europene. Niciun program operațional finanțat din fondurile europene(2014-2020) nu a fost demarat. Tot ce au făcut au fost doar promisiuni că vor crește salariile când nu vor mai fi ei la guvernare.
Ponta și Grindeanu vs Dragnea și Vâlcov – acesta este războiul. Nu am auzit dezbateri pentru proiecte economice, construcții de autostrăzi, cumpărarea de vaccinuri sau manuale școlare.”.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel