Gest mizerabil făcut de un jucător al lui Chelsea - Video

Eden Hazard
Eden Hazard

Chelsea Londra nu a reușit să obțină calificarea în finala Cupei Ligii Angliei, fiind eliminată, miercuri seara, de galezii de la Swansea. Manșa retur a întâlnirii dintre londonezi și galezi a fost, însă, umbrită de un gest mizerabil al belgianului Eden Hazard.

Swansea a reușit surpriza în turul semifinalei de pe Stamford Bridge, acolo unde oaspeții au reușit să învingă deținătoarea Ligii Campionilor cu 2-0. Chiar și așa, fanii londonezii încă sperau la calificarea în ultimul act al competiției, așteptând ca partida retur din Țara Galilor să ofere galop de sănătate al favoriților, cu destinația Wembley.

Nu a fost însă așa cum se așteptau fanii albaștrilor, astfel că în minutul 80 tabela arăta același scor ca la începutul meciului. Frustrat din cauza neputinței arătate de el și de colegi în teren, tânărul jucător al lui Chelsea, Eden Hazard, și-a pierdut mințile și a făcut un gest pentru care va sta multe etape departe de gazon.

Un copil de mingi care întârzia reluarea jocului a căzut victima belgianului. Puștiul a luat mingea în brațe, iar când londonezul a încercat să i-o ia s-a culcat pur și simplu pe burtă, cu balonul sub el. Hazard și-a pierdut mințile și l-a lovit pe copil cu piciorul, pentru a reuși să ia mingea din brațele acestuia.

Belgianul a fost eliminat, iar partida s-a încheiat cu scorul de 0-0. Astfel Swansea a obținut calificarea în finala Cupei Ligii Angliei, acolo unde va da peste surpriza din liga a IV-a, Bradford City.

Finala va avea loc la 24 februarie pe arena Wembley.

 Vezi aici gestul lui Eden Hazard.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel