George W. Bush, tânăra speranță a picturii. A pictat 50 de câini și autoportrete nud

George W. Bush nu este considerat unul dintre cei mai buni preşedinţi americani. Însă, este văzut o speranţă în artă. Cel puțin așa susţine o profesoară de pictură care i-a dat lecţii timp de o lună fostului preşedinte american. Fostul şef de stat are o pasiune pentru câini. A pictat  până acum peste 50. S-a pictat şi pe sine, nud, iar presa a descoperit o mostră când contul de e-mail al tatălui său a fost spart.
Profesoara de pictură îl descrie „relaxat şi pasionat”: „A învăţat atât de repede ce are de făcut, a fost absolut uimitor. Şi e total implicat şi pasionat”, susţine Bonnie Floor, potrivit Digi24

Ea crede că, la talentul lui, George W. Bush va rămâne în istorie dacă nu ca un mare şef de stat, cel puţin ca un mare artist. Timp de şase ore pe zi, fostul preşedinte a învăţat cum să combine culori, compoziţie şi tehnici de pictură.

Profesoara spune că Bush Jr. nu a intimidat-o, însă a avut o problemă: nu a ştiut cum să i se adreseze, până când a descoperit un număr magic. „I-am spus 43, pentru că aşa îşi semnează picturile. Dar când voiam să îl corectez, îi spuneam: Domnule preşedinte, ştiţi că nu este corect cum faceţi!” Semnătura neobişnuită vine de la faptul că George W. Bush este cel de-al 43-lea preşedinte american.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel