George Soros, mire la 82 de ani pentru a treia oară

El, 82 de ani și pe locul șapte într-un top al celor mai bogate persoane din America, ea, 40 de ani și femeie de afaceri. El, la a treia căsătorie, ea, la a doua. Miliardarul George Soros și-a anunțat, în noaptea de sâmbătă spre vineri, logodna cu Tamiko Bolton, o femeie cu origini japoneze, în cadrul unei petreceri organizate cu prilejul sărbătoririi zilei sale de naștere.

[caption id="attachment_219647" align="aligncenter" width="640"] Sursa foto: Reuters[/caption]

Miliardarul de origine ungară George Soros, în prezența unui grup restrâns de prieteni și rude, printre care și fiul său Alexander Soros, şi-a anunţat logodna cu Tamiko Bolton, după ce timp de patru ani și-au ascuns relația de ochii marelui public. Cuplul a apărut  împreună la filmul „The Untouchables", abia în acest an.

Anunțul a fost făcut la reşedinţa de vară a miliardarului din Southampton, New York, la festivitatea organizată cu prilejul sărbătoririi celor 82 de ani împliniți de George Soros.

Logodnica a primit cu această ocazie un inel de nuntă din aur roz, cu un diamant al firmei Graff, montat pe o combinaţie de platină, aur şi diamante rare roz, scrie Digi 24. Fiica unei asistente medicale nipono-americane şi a unui comandant de navă, Tamiko a crescut în California, a absolvit Universitatea din Miami şi este consultant pe probleme de îngrijire a sănătăţii şi educaţie. În plus, a pus bazele unei companii care vinde online suplimente alimentare şi vitamine şi, recent, are şi o platformă web pentru educaţie yoga.

Viitoarea mireasă a mai fost căsătorită în anii '90, însă pentru o scurtă perioadă de timp, în timp ce George Soros se poate lăuda cu două divorțuri și cinci copii, ultima despărțire fiind înregistrată în 2005.

Deși cea mai mare parte a averii miliardarului se va împărți unor organizații de caritate, avocatul lui Soros a declarat că viitoarea doamnă Soros se va bucura de generozitatea omului de afaceri, care îi va deveni soț.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel