Urmărește emisiunea live


Geoană: Emoțional, nu am plecat niciodată din PSD

geoană dc
geoană dc

Senatorul Mircea Geoană declară că nu a părăsit niciodată, ”mai ales emoțional,” familia Partidului Social Democrat (PSD,) și că, formal, este din nou alături de formațiunea condusă în prezent de Victor Ponta.

Mircea Geoană a declarat la Digi24 că PSD e familia sa, singura pe care a reprezentat-o vreodată în Parlament. ”Nu am plecat niciodată din PSD, mai ales emoţional. E familia mea, e singurul colegiu pe care l-am reprezentat în Parlament până acum. Formal, dar mai ales afectiv şi emoţional, sunt din nou în familia pe care nu am părăsit-o niciodată,” spune senatorul. Totodată, dl. Geoană a anunțat că va candida din partea PSD, de pe listele USL. ”Sunt oameni faţă de care am o prietenie şi o afecţiune deosebit de profundă şi de sinceră. Da, voi candida în Colegiul pe care l-am reprezentat, cred eu, cu decenţă şi demnitate. Da, voi candida în numele PSD, pe listele USL,” declară Mircea Geoană.

Președintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat recent că ar fi un lucru benefic o candidatură a lui Mircea Geoană la alegrile parlamentare din nouă decembrie, menționând că senatorul nu va candida ca independent, ci de pe listele USL, fostul lider al social-democraților fiind în PSD. Întrebat dacă este o idee bună o eventuală candidatură a dl. Geoană la alegerile parlamentare, Ion Iliescu a spus: ”Da, bineînțeles!.” ”"Candidează pe listele USL. S-a rezolvat situaţia lui, nu mai e o problemă," a spus dl. Iliescu, infirmând astfel speculațiile că Mircea Geoană ar candida ca independent.

Mircea Geoană a fost exclus din  PSD în noimebrie 2011.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel