Galerie foto - Fotografii panoramice verticale de excepție ale unor biserici, realizate de Richard Silver

Elena Badea / 29 sep 2015 / 13:16 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Un fost agent de bursă impresionează cu o serie de fotografii panoramice verticale ale bisericilor din New York, reușind să capteze frumusețea vastă a acestor construcții.

Richard Silver are un mod unic de a privi arhitectura, construind fotografii compuse din mai multe imagini care redau perfect structura interioară a clădirilor.

Noua lui serie surprinde interiorul bisericilor din New York și a fost dedicată vizitei Papei Francisc în Statele Unite ale Americii.

Aceste imagini sunt compuse din 6-10 fotografii, care formează o panoramă verticală - o coeziune care îți poate da o stare de amețeală.

Deși Silver a fost la sute de biserici de-a lungul carierei sale și a multor ani de călătorii, el doar recent și-a dat seama cum să capteze frumusețea lor.

"Găsirea locației perfecte de-a lungul culoarului central, apoi fotografierea verticală de la strană la partea din spate a bisericii oferă o persepctivă cum numai arhitectura acestui stil poate portretiza", spune Silver, citat de thisiscolossal.com.

Silver s-a născut și a crescut în New York și a vizitat 75 de țări de-a lungul vieții sale, 13 dintre ele anul trecut. A profesat în informatică, imobiliare, a făcut un stagiu pe Wall Street, dar, în 2011, a îmbrățișat o carieră de fotograf full time.

Mai multe fotografii panoramice ale bisericilor din New York realizate de Richard Silver puteți găsi AICI 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25