Galerie foto - Fotografii panoramice verticale de excepție ale unor biserici, realizate de Richard Silver

Un fost agent de bursă impresionează cu o serie de fotografii panoramice verticale ale bisericilor din New York, reușind să capteze frumusețea vastă a acestor construcții.

Richard Silver are un mod unic de a privi arhitectura, construind fotografii compuse din mai multe imagini care redau perfect structura interioară a clădirilor.

Noua lui serie surprinde interiorul bisericilor din New York și a fost dedicată vizitei Papei Francisc în Statele Unite ale Americii.

Aceste imagini sunt compuse din 6-10 fotografii, care formează o panoramă verticală - o coeziune care îți poate da o stare de amețeală.

Deși Silver a fost la sute de biserici de-a lungul carierei sale și a multor ani de călătorii, el doar recent și-a dat seama cum să capteze frumusețea lor.

"Găsirea locației perfecte de-a lungul culoarului central, apoi fotografierea verticală de la strană la partea din spate a bisericii oferă o persepctivă cum numai arhitectura acestui stil poate portretiza", spune Silver, citat de thisiscolossal.com.

Silver s-a născut și a crescut în New York și a vizitat 75 de țări de-a lungul vieții sale, 13 dintre ele anul trecut. A profesat în informatică, imobiliare, a făcut un stagiu pe Wall Street, dar, în 2011, a îmbrățișat o carieră de fotograf full time.

Mai multe fotografii panoramice ale bisericilor din New York realizate de Richard Silver puteți găsi AICI 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel