Fraudă de 750.000 de lei, în Botoşani

euro
euro

Trei persoane din Botoşani, dintre care un administrator de firmă, sunt cercetate pentru înşelăciune, fals în declaraţii şi, respectiv, evaziune fiscală, prejudiciul produs de aceştia fiind de aproape 750.000 de lei.

Într-unul dintre dosare, Stelică R. (38 de ani) şi Alina R. (37 de ani), ambii din Botoşani, au fost puşi sub urmărire penală, miercuri, pentru fals în declaraţii şi înşelăciune, după ce au încheiat ilegal două antecontracte, se arată într-un comunicat de joi al Poliţiei Române.

Cele două persoane ar fi încheiat, în august 2008, două antecontracte de vânzare-cumpărare privind două terenuri ipotecate, primind de la viitorii cumpărători 23.000 de euro (aproximativ 98.000 de lei).

Tot miercuri, poliţiştii antifraudă au început urmărirea penală faţă de Lilia C. (55 de ani), din Botoşani, pentru evaziune fiscală. Femeia, care este administrator al unei firme din municipiu, ar fi prejudiciat bugetul de stat cu aproape 650.000 de lei, în perioada 2004-2005, prin păstrarea impozitelor şi contribuţiilor cu reţinere la sursă.

Poliţiştii botoşăneni continuă cercetările faţă de cei trei suspecţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel