Florin Roman candidează la funcția de vicepreședinte a Camerei Deputaților. Este susținut de Florin Cîțu

Foto: Facebook PNL
Foto: Facebook PNL

Deputatul Florin Roman candidează pentru funcția de vicepreședinte al Camerei Deputaților. Este susținut de Florin Cîțu.

Deputatul de Alba, Florin Roman, candidează miercuri pentru funcția de vicepreședinte al Camerei Deputaților. 

Potrivit alba24.ro, cele două mari tabere din PNL se confruntă miercuri la vot pentru ocuparea funcțiilor de lider de grup în Senat și cea de vicepreședinte al Camerei Deputaților. Ședințele au loc de la orele 13.30 (Cameră_ și 14.30 (Senat), iar Ludovic Orban va participa la ambele întâlniri, potrivit programului liderului PNL.

La nivelul Camerei Deputaţilor, echipa Cîţu ar vrea să impună pentru funcţia de vicepreşedinte pe Florin Roman, în timp ce din echipa Orban candidează pentru menţinerea funcţiei pe care o deține Laurenţiu Leoreanu.

Florin Roman a fost în ultimii ani unul dintre cei mai vizibili și activi lideri ai PNL, la nivel național.

Florin Roman îl atacă pe Orban. "Cel mai abject lucru, atacul foarte urât din ziua în care Cîţu îşi conducea mama pe ultimul drum"

Deputatul PNL Florin Roman îl critică pe preşedintele liberalilor, Ludovic Orban, pentru atacurile lansate la adresa lui Florin Cîţu în perioada în care acesta se ocupa de înmormântarea mamei lui, decedată la începutul lunii iunie. 

"Mă doare sufletul când văd că un candidat la preşedinţia partidului merge la alegeri parţiale să susţină candidaţi de primari ai PNL şi îl atacă pe colegul său, prim-ministru al Partidului Naţional Liberal. Cel mai abject lucru mi s-a părut atacul foarte urât în ziua în care Florin Cîţu îşi conducea mama pe ultimul drum", a declarat Florin Roman la o întâlnire a liberalilor, citat de Antena 3. 

Averea parlamentarilor de Alba. Cu ce se laudă Florin Roman de la PNL

Mai mulți parlamentari de Alba, printre care și Florin Roman de la PNL, și-au depus declarațiile de avere și interese, aferente anului trecut. Majoritatea dintre ei dețin case, apartamente și terenuri, mașini și bani în conturi, scrie Alba24.ro.

Deputatul liberal de Alba, Florin Alba, deține o casă de 300 de metri pătrați la Alba Iulia, construită în 2012 împreună cu familia. De asemenea, mai deține un teren de 620 de metri pătrați, pe care este construită casa.

Florin Roman deține și un autoturism Volvo XC 60 din 2011.

Potrivit declarației de avere, Florin Roman are și bijuterii în valoare de 5.000 de euro. În bănci are câteva depozite în lei care însumează aproximativ 160.000 de lei. De la Camera Deputaților a încasat în 2020 suma de 157.089 de lei (indemnizație).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel