Urmărește emisiunea live


Fishpointer, aplicația pentru pescari

Pescarii vor beneficia de un nou serviciu care le va monitoriza capturile și vor putea identifica mult mai ușor cele mai bune zone pentru pescuit, precum și perioadele de succes ale respectivelor regiuni. Totul va fi posibil cu ajutorul unor hărți interactive și instrumente de socializare. 

Aplicatia Fishpointer combina harti electronice interactive si instrumente de socializare pentru a da posibilitatea utilizatorilor sa inregistreze date despre propriile capturi, sa genereze statistici personale si sa socializeze in urma experientelor avute la pescuit.
 
Postarea locatiilor exacte ale capturilor este optionala, insa datele inregistrate de fiecare utilizator vor permite generarea de statistici zonale si previziuni privind perioadele optime pentru partide reusite.
 
Conform studiilor efectuate de Fishpointer, solutia este un instrument dorit in egala masura de pescari, dar si de furnizorii de produse si servicii care vor avea ocazia sa isi puncteze locatiile pe harta de pescuit si care devin astfel mai usor de gasit.  
 
Motor de căutare pentru pescari
 
Platforma va integra un motor de cautare cu ajutorul caruia pot fi identificate noi locuri de pescuit sau locatii pentru achizitii de produse si servicii.
Fishpointer a fost unul dintre startup-urile care au urmat programul de accelerare MVP Academy 2016, dezvoltat de TechHub Bucharest si castigatorul a mai multor premii, printre care si prezenta la unul dintre cele mai cunoscute summit-uri destinate startup-urilor din Germania, Pirate Summit, in 2016.
 
Drumul de la idee la obtinerea investitiei
Solutia Fishpointer a fost lansata initial ca un proiect pilot  si a fost dedicata exclusiv pescarilor din Romania. Au urmat teste de validare pentru functionalitatile principale si pentru capacitatea platformei de a genera continut cu ajutorul comunitatii. In perioada de testare, pe harta Romaniei au fost introduse 2200 de locatii  de pescuit de catre 8000 de membrii inregistrati, ceea ce a creat premize foarte bune pentru o viitoare crestere accelerata. Era insa necesara o investitie pentru a pregati noul produs.
 
Proiect de aproape 200 000 de euro 

In eforturile de a obtine finantare, creatorii Fishpointer au prezentat solutia in cadrul a mai multor evenimente destinate proiectelor de tip startup. In 2016 proiectul a fost analizat de Razvan Capatina, angel investor din comunitarea TechAngels Romania si detinatorul Business Results, companie specializata in servicii de marketing.
 Acesta a decis sa investeasca, iar proiectul a fost evaluat la cca 180 000 EUR.
 
Lansarea oficiala Fishpointer este programata in luna martie 2017. Platforma va fi disponibila gratuit in App Store si Google Play.
 
[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel