Firea, demisie Carmen Dan. Roșca Stănescu: Dragnea va ține cont

Sorin Roșca Stănescu a declarat la Știrile Antena 3 că expunerea Gabrielei Firea cu privire la demisia ministrului Carmen Dan va fi analizată de președintele PSD.

Sorin Roșca Stănescu a declarat că solicitarea Gabrielei Firea la ședința CExN PSD conform căreia ar fi cerut demisia ministrului Carmen Dan după protestele din data de 10 august, exprimă totodată puterea pe care primarul Capitalei a dobândit-o în partid. Mai mult, jurnalistul susține că Liviu Dragnea va ține cont de cererea edilului.

"Eu cred că în cele din urmă Dragnea va ține cont de observațiile doamnei Firea și da, Dragnea nu poate fi dat jos ușor, dar în schimb poate să înceapă să împartă puterea în partid. Puterea să devină colectivă în PSD. Este posibil să avem o remaniere de comportament pentru că deciziile nu trebuie să le ia doar o singură persoană, nu doar domnul Dragnea, trebuie luate cu adevărat de acest organism de conducere în care nu întotdeauna are Dragnea are dreptate", a declarat Sorin Roșca Stănescu.

"Doamna Firea este profund nemulțumită"

Jurnalistul susține că Gabriela Firea are și alte nemulțumiri cu privire la colegii care guvernează România. "Cuvântul ei contează. Doamna Firea este profund nemulțumită pentru că de foarte mult timp insistă pentru a obține din partea miniștrilor din Guvernul Dăncilă sprijin pentru marile proiecte preconizate de Primăria Generală a Capitalei și nu obține acest sprijin. În condițiile astea, marile proiecte pe care le aprobă în Consiliu nu pot avea consistența așteptată. Atunci intră în coliziune cu domnul Dragnea căruia îi solicită să facă presiuni asupra Guvernului și cu doamna Dăncilă căreia îi solicită același lucru", a mai spus jurnalistul la Antena 3.

 Citește și Demisie Carmen Dan. Firea aplică strategia la care nimeni nu se gândește

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel