Finala Vocea României. Alexandra Căpitănescu a câștigat marele premiu

Ziua cea mare a venit! Premiul de 100.000 de euro merge spre cea mai bună voce.

ALEXANDRA CĂPITĂNESCU, DIN ECHIPA LUI TUDOR CHIRILĂ, A CÂȘTIGAT VOCEA ROMÂNIEI!

LOCUL 2 - Vlad Musta din echipa Irinei Rimes

Locul 3 - Melisa Antonesi din echipa Horia Brenciu - Theo Rose

Locul 4 - Alex Maxim din echipa lui Smiley

STOP VOT!

ALEXANDRA CĂPITĂNESCU

Alexandra Căpitănescu și Adrian Nour, fost concurent Vocea României, interpretează musicalul "Fantoma de la Operă", concurenta lui Tudor Chirilă oferind o adevărată surpriză în această seară.

MELISA ANTONESI

Melisa Antonesi, concurenta echipei Horia Brenciu - Theo Rose, a ales să interpreteze piesa Mariei Tănase -"Lume, lume", punându-și amprenta personală.

ALEX MAXIM ȘI SMILEY

Alex Maxim își vede visul împlinit, în această seară. Cântă alături de antrenorul său, Smiley, una dintre piesele acestuia - "În lipsa mea".

VLAD MUSTA ȘI DORA GAITANOVICI

Vlad Musta și Dora Gaitanovici, fostă concurentă la Vocea României, interpretează piesa I Don't Want to Miss a Thing, de la Aerosmith.

MELISA ANTONESI ȘI MIȚĂ DE LA BERE GRATIS

Melisa Antonesi va interpreta, alături de Miță de la Bere Gratis, piesa lui Lucio Dalla - Caruso.

ALEXANDRA CĂPITĂNESCU

Alexandra a ales sa interpreteze melodia Alone, de la Heart.

ALEX MAXIM ȘI ADRIAN MINUNE

Adrian Minune este invitatul alături de care Alex Maxim interpretează piesa Ederlezi. Ideea a fost chiar a antrenorului său, Smiley.

VLAD MUSTA

Vlad Musta, concurentul Irinei Rimes, pășește din nou pe scenă. De data asta, fără antrenoarea lui, doar cu chitara. Piesa aleasă este "This is a man's world", de la James Brown.

"Voi fi acolo şi o să te ajut să faci o carieră, vocea ta să nu cadă în anonimat"

"Azi e ultima seară în care eu îţi sunt antrenoare şi de mâine vom fi doar prieteni. Luminile se vor strânge şi vom intra în viaţa reală. Mi-aş dori foarte mult să câştigi pentru că trofeul ăsta cred că îţi va da aripi. Indiferent de ce se va întâmpla, eu voi fi acolo şi o să te ajut să faci o carieră şi vocea ta să nu cadă în anonimat. Eşti special! Eşti una dintre cele mai bune voci pe care le-am auzit în viaţa mea. Tu ai steaua ta şi sper să îţi poarte noroc azi", a spus Irina Rimes.

"Sunt mândru de ce ţi-a ieşit"

"Mă bucur foarte tare că Irina a reușit să deschidă ceva din cufărul tău închis destul de ermetic. Este prima oară când te văd aşa nebun pe scenă. Foarte bună alegerea piesei şi foarte bun momentul. Sunt mândru de ce ţi-a ieşit", a spus Smiley, cel de la care Irina Rimes l-a salvat pe Vlad.

MELISA ANTONESI - TRIO

Următorul moment va fi cel al Melisei Antonesi, din echipa Horia Brenciu - Theo Rose. Cei trei interpretează piesa Sarà perché ti amo, de la Ricchi e Poveri.

"Chiar ne-am distrat, ne-am simţit bine cântând piesa asta", a spus Theo Rose.

"Eu sunt privilegiat în această seară. Am ales piesa asta dintr-un motiv foarte clar - este piesa preferată a lui Toma, băiatul meu cel mic. Le-am propus fetelor apoi. Mă bucură faptul că şi Melisa şi Theo s-au prins în nebunia asta", a spus Horia Brenciu.

ALEXANDRA CĂPITĂNESCU - DUET

Alexandra Căpitănescu și Tudor Chirilă vor cânta împreună piesa interpretată de Bradley Cooper și Lady Gaga - A star is born.

"Cred că eşti o voce incredibil de matură. Sper că am reuşit să te pun în valoare măcar un pic din cât reuşeşti să te pui tu singură în valoare. Eşti foarte tare", a spus Tudor Chirilă.

ALEX MAXIM - DUET

Al doilea moment din această seară este cel al lui Alex Maxim, concurentul lui Smiley, care interpretează piesa I Want to Break Free, de la Queen

"Pentru mine este o mare bucurie că te-am cunoscut, este o mare bucurie să te văd de fiecare dată pe scenă. Ideea este că felul în care simţi tu muzica este special şi vreau să cultivi asta în continuare. Mă bucur că te simţi mai liber, mai stăpân pe tine. Ai un simţ muzical aparte, eşti unic. Din zece încercări nereuşite să ajungi în a unsprezecea în finală... ", a spus Smiley.

VLAD MUSTA - DUET

Primul duet al serii - Vlad Musta și Irina Rimes. Cei doi interpretează melodia lui Bruno Mars - Uptown Funk.

"Cred că o sa fie cea mai grea finală. Eu nu pot fi mai fericită ca antrenor decât avându-l pe Vlad Musta ca finalist al meu", a spus Irina Rimes.

START VOT!

A ÎNCEPUT MAREA FINALĂ VOCEA ROMÂNIEI!

Alexandra Căpitănescu, Vlad Musta, Melisa Antonesi și Alex Maxim sunt cei patru concurenți care se vor întrece în voci, în această seară, pentru marele premiu de 100.000 de euro.

Finaliștii vor cânta trei melodii - o piesă solo, una împreună cu antrenorii și vor avea și câte un performance, alături de câte un invitat.

În echipa Tudor Chirilă, Alexandra Căpitănescu va cânta o piesă împreună cu Adrian Nour. În echipa Irina Rimes, Vlad Musta va urca pe scenă alături de Dora Gaitanovici. În echipa Horia și Theo Rose, Melisa Antonesi va interpreta o melodie cu Miță (Bere Gratis), iar împreună cu Alex Maxim, în echipa Smiley, va cânta Adrian Minune, scrie protv.ro.

Sursa foto: Facebook Smiley

Cei de acasă își pot vota favoritul pe https://voteazavocea.protv.ro  sau prin SMS, la 1456 (tarif 1,19 euro, TVA inclus).

Marea finală va avea loc în această seară, de la ora 20:30, pe PRO TV.

DCNews va transmite LIVE cele mai importante momente din finala Vocea României.

 
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel