Finala "Te cunosc de undeva". Ilona şi Ristei, provocare uriașă: "Am spus trei poveşti, patru rugăciuni" / "Nu e simplu" (FOTO)

Pentru Ilona şi Florin Ristei, provocarea din finală este una uriaşă.

Marea finală Te cunosc de undeva!, difuzată sâmbăta aceasta, de la 20.00, la Antena 1 aduce cele 4 echipe de finalişti pentru ultima oară în lupta pentru trofeul sezonului şi premiul în valoare de 15.000 de Euro. Sâmbăta aceasta, pe lângă marii câştigători ai sezonului 20, telespectatatorii vor afla şi câştigătorii premiului de popularitate, pe care chiar ei i-au desemnat, prin vot. 

Şi cum ediţia este una cu totul şi cu totul specială, şi concurenţii au recurs la strategii care de care mai interesante. De exemplu, pentru Ilona şi Florin Ristei, provocarea din finală este una uriaşă, căci piesa aparţine unei formaţii al cărei impact în cultura muzicală mondială e greu de egalat, iar membrii săi rămân şi astăzi definiţia rock starurilor. Balada November Rain a celor de la Guns N’Rosses a scris istorie şi asta vor să facă şi Ilona şi Ristei în finala transforming show-ului de la Antena 1. 

"Tot greul va cădea pe colega mea Ilona"

"Vrem să arătăm în finală fix opusul a ceea ce suntem noi. Adică eu să nu prea cânt deloc, să cânte Ilona toată piesa, iar eu să fac ceva ce n-a făcut nimeni până acum la Te cunosc de undeva!, adică să cânt live la un instrument. Tot greul va cădea pe colega mea Ilona. Nu m-am lăsat mai prejos şi m-am dat peste cap să găsesc chitara originală din clip. Am spus trei poveşti, patru rugăciuni şi am făcut rost de ea.

Dar să nu se uite lumea acasă şi să zică stai mă, că ăsta oricum cântă la chitară, pentru el e uşor, că nu e simplu. Eu nu sunt chitarist, sunt un solist care mai cântă la chitară din când în când, de plăcere!”, a dezvăluit Florin, iar Ilona a completat: „Chiar vrem să câştigăm emisiunea asta!”. Cum se vor descurca cei doi, telespectatorii vor putea afla urmărind finala Te cunosc de undeva!, sâmbătă, de la 20.00, la Antena 1. 

Emi şi Cuza, Jo şi Liviu, Ilona şi Ristei şi Connect-R şi SHIFT sunt cele 4 echipe care se vor întrece în marea finală a sezonului 20 Te cunosc de undeva! Punctajul pentru care au muncit vreme de 14 ediţii se va reseta, iar juraţii le vor acorda finaliştilor note cuprinse între 9 şi 12. Apoi va veni rândul celor patru echipe care nu se află în concurs să desemneze beneficiarii celor 5 puncte pe care le au la dispoziție. Mai departe, rolul hotărâtor în desemnarea câștigătorilor va reveni publicului din platoul emisiunii. Fiecare spectator le va oferi concurenților de la 9 la 12 puncte, ce se vor adăuga la cele acumulate până atunci.

Câştigătorii sezonului, dar şi cei ai premiului de popularitate se vor afla sâmbăta aceasta, de la 20.00, la Antena 1. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel