Finala Ligii Campionilor, între Inter Milano şi Manchester City. Real Madrid, demolată pe Ettihad Stadium

Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Manchester City s-a calificat în finala Ligii Campionilor, după o victorie categorică contra lui Real Madrid.

Pe Ettihad Stadium, "cetăţenii" s-au impus cu 4-0, după dubla lui Bernardo Silva, autogolul lui Eder Militao şi golul lui Julian Alvarez. Dominarea echipei lui Pep Guardiola a fost totală. În primele 15 minute ale partidei, cei de la Real Madrid au reuşit doar 13 pase. În tur, rezultatul fusese 1-1, după golurile marcate de Vinicius jr şi Kevin de Bruyne. 

Jack Grealish a egalat, în meciul cu Real Madrid, un record care data din sezonul 2003-2004. În acest sezon, decarul lui Manchester City a creat 35 de ocazii de gol în Liga Campionilor, cele mai multe realizate de un englez în ultimii 20 de ani. 

Finala Ligii Campionilor se va disputa la Istanbul, pe 10 iunie. 

Bernardo Silva l-a lăudat pe Pep Guardiola 

"El e managerul cu care am lucrat cel mai mult timp în cariera mea și este deja un antrenor special în modul lui de a vedea fotbalul și în modul de a schimba mereu lucruri. El mereu gândește.

Atunci când câștigi trei trofee într-un sezon, poți presupune că vei juca la fel în sezonul următor. Dar nu, el continuă să schimbe lucrurile în așa fel încât celelalte echipe să nu știe cum o să ne dezvoltăm stilul de joc.

Așa că nimeni nu apucă să se obișnuiască cu modul nostru de a juca. Și din moment ce el schimbă mereu, înveți mereu. El chiar a schimbat modul meu de a vedea jocul.

A fost dificil la început, dar după unul sau două sezoane, poți face ceea ce el dorește. Fundația este prezentă. Orice jucător care a fost cu el mai mult de un sezon înțelege asta", a spus Bernardo Silva, potrivit France Football.

"Uneori, ajunge la antrenament și este calm, ne lasă să ne antrenăm. Altă dată, vine și ne omoară: Ești obosit? Nu-mi pasă, trebuie să alergi și să muncești mult.

Ne cere multe atât în timpul meciurilor, dar și la antrenament. Toată lumea trebuie să fie concentrată, iar dacă el nu simte că ești la 100%, nu joci.

Cel mai greu este că intră în multe detalii. Așa că îți schimbi modul în care abordezi stilul de joc. La Monaco, driblam mai mult decât o fac acum. Așa era și Riyad Mahrez la Leicester. Cu toții jucăm într-un mod mai simplu.

Bineînțeles că trebuie să știi să driblezi și să șutezi, dar să poți să joci simplu este cel mai important pentru Pep. Dacă vrei să ai minute multe sub comanda lui, trebuie să fii capabil să faci asta. O atingere, două atingeri. Joci pentru echipă. Altfel, nu joci", a spus Bernardo Silva.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel