Felix Tătaru, adevărul despre dosarul "Gala Bute"

Foto: libertatea.ro
Foto: libertatea.ro

Felix Tătaru a vorbit despre motivele pentru care a audiat ieri în dosarul "Gala Bute".

Acesta a declarat că a fost prezent în calitate de martor.

"Singura mea legatura cu Gala Bute este că am fost la eveniment împreună cu fiul meu", a explicat acesta.

"Acum doi ani am fost chemat să dau explicații despre o sumă de bani pe care as fi primit-o 'în punga'. După ce am dovedit prin acte că nu i-am primit așa ci prin bancă, subiectul s-a schimbat: astăzi am explicat diferența dintre bugetul planificat și bugetul executat și anexele aferente la contract.

În acelasi an cu Gala Bute, 2011, noi am avut contract cu PDL pentru campania de comunicare a proiectului Legea Capitalei, un proiect care își propunea să reorganizeze capitala (fara primari de sector aleși). Realizând șansele mici de izbânda ale proiectului chiar în timpul campaniei, aceasta a fost oprită la jumătate de către Elena Udrea.

În contextul eșecului ne-a devenit dificil să ne recuperăm integral banii pentru munca prestată pâna atunci și pentru serviciile furnizorilor contractați, deși bugetul executat a fost mai mic decât cel planificat pentru că proiectul s-a oprit la jumătate. 

Am primit într-un final suma restantă (celebra sumă de 50.000 de euro), prin bancă, datorită presiunii furnizorilor, importante companii de media precum Euromedia, News Outdoor, Mediafax, Agerpres etc, dar cu o întarziere de șase luni. Din cauza acelui conflict nu am mai lucrat niciodată cu doamna Udrea", a mai adăugat acesta într-o postare pe facebook, concluzionând prin a spune că "acesta este adevărul".

Magistrații de la Înalta Curte de Casație și Justiție vor pronunța sentința în dosarul "Gala Bute" pe data de 13 martie.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel