FCSB negociază două transferuri de marcă. Becali: Vor fi fundașii naționalei

În conferința de presă de joi în care a fost prezentat noul antrenor la FCSB, Gigi Becali a dezvăluit că acesta se va ocupa în totalitate de echipă... mai puțin de transferuri.

Gigi Becali a și anunțat, în timpul întâlnirii cu ziariștii, că negociază pentru doi fundași centrali.

"Paşcanu şi cu Rus ne mai trebuie, în rest avem fundaşi centrali. Știți ce am zis? Dacă nu există fundași centrali - nu-i găsim, nu vezi? - hai să-i cresc pe ăștia doi! Jucători de echipă națională! Credeți că dacă vrea Bogdan cumpără el jucători, acuma?!? Banii tot la mandea rămân. Nu ne jucăm, așa, cu banii, înțelegeți? Și, plus de asta, are lot! Are lot cu care va câştiga 15-20 de meciuri la rând, cu ăştia va fi mai greu acum, dar apoi le dăm bătaie la toţi. Când vrea bunul Dumenezeu o să semenze şi contractul, se spovedeşte şi se împărtăşeşte şi asta este filosofia mea de viaţă" a declarat patronul roș-albaștrilor la prezentarea ca antrenor a lui Bogdan Vintilă.

 La rândul său, noul antrenor de la FCSB a părut ușor surprins când Becali a anunțat că sunt jucători pe care îi va da afară:

"Stan, polonezul și cu Marc care n-au ce să mai facă ei la FCSB. Bine, Stan o să mai stea să mănânce o pâine, să se antreneze la bază. Mai ales dacă vin și ăștia doi! Avem nevoie de 24 de jucători și avem 31-32. Avem prea mulți jucători" a mai spus Becali în conferința de presă.

Transferuri FCSB

În această vară, FCSB a transferat nu mai puțin de 12 jucători: Ionuţ Vînă, Răzvan Oaidă, Ionuţ Panţîru, Valentin Creţu, Bozhidar Chorbadzhiyski, Andrei Marc, Claudiu Belu-Iordache, Thierry Moutinho, Lukasz Gikiewicz, Diogo Salomao, Adi Popa şi Sorin Şerban.

Alexandru Paşcanu, 20 de ani, este unul dintre cei mai buni fotbalişti din naţionala U21 care a reprezentat Români la Euro 2019, în Italia şi San Marino, iar Becali ar urma să plătească 500.000 de euro pentru transferul acestuia de la Leicester U23. Cel de-al doilea fundaș dorit la FCSB este Adrian Rus, care acum a ajuns la echipa a doua MOL Fehervar, după ce a fost cumpărat în această vară în urma evoluțiilor bune la naționala Under 21, la EURO 2019.

Citește și: 

Gigi Becali: "Mi-ați distrus echipa". Prima 'comandă' pentru antrenorul Vintilă

Ce șanse are FCSB cu Guimaraes? Florin Tănase: Bine că nu am primit gol!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel