Gigi Becali: ”Mi-ați distrus echipa”. Prima 'comandă' pentru antrenorul Vintilă

Joi a fost prezentat noul antrenor al FCSB, într-o conferință de presă patronată de Gigi Becali în care acesta a explicat și prima regulă pe carei i-a impus-o lui Bogdan Vintilă.

Gigi Becali l-a prezentat pe Bogdan Argeș Vintilă ca fiind noul antrenor al celor de la FCSB, iar finanțatorul i-a adresat acestuia deja o primă "rugăminte", după numirea în funcție:

"Am aici antrenor și l-am rugat dacă îl întrebați, din inimă l-am rugat. Dacă te întreaba cine face echipa sau schimbările, le spui că e o întrebare urâtă și că antrenorul face echipa și schimbările. Eu îl rog pe el să vă dea cu flit, să îmi iertați expresia. Păi, bă, mi-ați distrus și echipa! Toată ziua, cine face. Gata! Lăsați echipa și antrenorul în pace! El face echipa. Comentați sportiv", a spus Gigi Becali, în conferința de presă.

Are școala lui Hagi și de mult timp caut pe cineva cu școala lui Hagi. Ca Hagi nu poți să faci, dar ai văzut, poți să faci antrenament, antrenament, antrenament, antrenament. Cine nu vrea să vină să-mi spună mie. Jucătorii sunt cuminți la FCSB și vor antrenor care să îi antreneze. Și asta am cerut: antrenament de două ori pe zi. Ai mână liberă, dar să ai jucătorii odihniți. De ce, ca să îi dăm 2-3 goluri lui Guimaraes”, a mai spus patronul FCSB.

Citește și: FCSB - Guimaraes | Gigi Becali - Dacă ăştia ne dau gol, îmi tai capul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel