Ce șanse are FCSB cu Guimaraes? Florin Tănase: Bine că nu am primit gol!

Florin Tănase a remarcat faptul că cei de la Guimaraes ”nu prea au contat în atac”, fiind sigur că roș albaștrii vor marca în retur, fapt ce le va ușura accesul în Europa League.

Florin Tănase, a declarat, joi seara, că Vitoria Guimaraes nu a contat în atac în meciul de la Giurgiu din prima manşă a play-off-ului Europa League, el fiind convins că formaţia sa va marca în partida retur.

"Şansele sunt 50-50%, dar azi e bine că nu am primit gol. Guimaraes e o echipă bună, o echipă ofensivă, dar sunt sigur că acolo vom marca cel puţin un gol. Azi am avut mai multe ocazii, în timp ce adversarii noştri nu prea au contat în atac. Sperăm să jucăm şi mai bine în continuare", a spus Tănase la postul Pro X.

Citește și: FCSB - Guimaraes | Mihai Pintilii, despre calificare: Important e să fim o familie

Referitor la Bogdan Vintilă, anunţat de finanţatorul Gigi Becali ca nou antrenor, Florin Tănase a afirmat: "Îl ştiu de când eram la Viitorul, sper să facă o treabă cât mai bună aici. A învăţat foarte mult fotbal de la domnul Hagi, iar dacă va veni sper să facem o treabă bună împreună. Domnul Andronache va fi foarte fericit dacă ne vom califica în grupe cu noul antrenor. Cu siguranţă dânsul va rămâne alături de noi".

Echipa de fotbal FCSB şi formaţia portugheză Vitoria Guimaraes au terminat la egalitate, 0-0, joi seara, pe Stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu, în prima manşă a play-off-ului Europa League la fotbal. Manşa secundă se va disputa la 29 august.

Citește și: FCSB - Guimaraes | Gigi Becali - Dacă ăştia ne dau gol, îmi tai capul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel