FCSB are antrenor: Bogdan Vintilă anunțat oficial de Gigi Becali

Bogdan Vintila noul antrenor FCSB. foto: @viitorulfc - FB
Bogdan Vintila noul antrenor FCSB. foto: @viitorulfc - FB

Chiar dacă a încercat să păstreze secretă numirea noului antrenor al FCSB, cel puțin până vineri, Gigi Becali a dezvăluit după meciul cu Guimaraes numele celui care va prelua banca tehnică a echipei.

Tehnicianul Bogdan Argeş Vintilă va fi instalat, vineri, în funcţia de antrenor principal al echipei de fotbal FCSB, a declarat, joi noaptea, finanţatorul grupării, Gigi Becali.

'Mâine de la 10:15 o să vedeţi noul antrenor, nu mai e secret acum, Bogdan Vintilă este antrenor. Nu m-am sfătuit cu Hagi, dar i-am spus că vreau să joace filozofia lui Hagi. L-am vrut şi pe Cătălin Anghel, am vrut antrenor care să aibă filozofia lui Hagi, antrenament, antrenament, antrenament. Eu am vorbit doar cu Florin Tănase când m-am hotărât să îl pun şi mi-a spus că e un antrenor pe care îl cunoaşte, a lucrat cu el (n.r. - la FC Viitorul). Eu am vorbit cu Bogdan Vintilă şi a zis că o să îl ţină pe Vergil Andronache antrenor secund. Nu ştiu cu cine vine, o să aducă staff-ul lui', a declarat Becali la televiziunea Pro X.

În timp ce se afla în direct, Becali a afirmat că a fost oprit de poliţie în timp ce vorbea la telefon. Tot la postul Pro X, directorul sportiv al FCSB, Narcis Răducan, a menţionat că noul antrenor va fi prezentat, vineri, la ora 10:15, în cadrul unei conferinţe de presă.

'Mâine dimineaţă la ora 10:15 vom organiza o conferinţă de presă în care patronul nostru îl va prezenta pe noul antrenor. Domnul Andronache va rămâne în cadrul clubului, probabil chiar în staff-ul noului antrenor. Şi-a făcut datoria şi a demonstrat că este un câştig pentru clubul nostru indiferent unde va lucra. Cred că este onorat să continue la FCSB, şi-a câştigat acest drept', a spus directorul sportiv.

În vârstă de 47 de ani, fostul portar Bogdan Argeş Vintilă, a activat ca antrenor secund al lui Gheorghe Hagi la Galatasaray, apoi a fost principal la FC Viitorul Constanţa, selecţioner la naţionala U 17 a României, ultima oară conducând formaţia FC Voluntari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel