Experiment nebunesc: Un naturalist se va lăsa mâncat de viu de un anaconda, la Discovery

Realizatorul de documentare despre natură Paul Rosolie se va lăsa mâncat de viu de un şarpe anaconda într-o emisiune a postului de televiziune Discovery, în timpul căreia naturalistul va purta un costum de protecţie conceput de el însuşi.

În emisiunea "Eaten Alive", realizatorul TV Paul Rosolie va purta un costum special şi se va lăsa înghiţit de viu de un anaconda, o specie de şerpi amazonieni care pot să ajungă la lungimi de peste 10 metri, scrie dailymail.co.uk.

Această emisiune produsă de Discovery Channel, care va fi difuzată pe 7 decembrie, a generat deja numeroase critici în rândul militanţilor ecologişti, care au considerat că acea "cascadorie" a lui Paul Rosolie reprezintă "un abuz de cea mai joasă speţă comis asupra unui animal".

Paul Rosolie, în vârstă de 26 de ani, a ţinut să contrazică acest punct de vedere prin intermediul unui mesaj publicat pe contul său de Twitter: "Dacă m-aţi cunoaşte, aţi şti deja că eu nu aş răni niciodată o fiinţă vie. Va trebui să priviţi emisiunea şi să vedeţi cum vor decurge lucrurile".

Paul Rosolie, supranumit "Indiana Jones al Amazonului", este un naturalist specializat în fauna amazoniană. Potrivit biografiei publicate pe site-ul său, naturalistul are experienţă şi în ceea ce priveşte fauna din alte regiuni ale Globului, precum India, Indonezia, Brazilia şi Peru.

Cu toate acestea, numeroşi internauţi au semnat deja o petiţie pe site-ul Change.org prin care au cerut postului Discovery să anuleze difuzarea emisiunii prezentate de Paul Rosolie.

"Acesta este un abuz de cea mai joasă speţă comis asupra unui animal, este un lucru absolut dezgustător şi ar putea să ducă la uciderea şarpelui - un exemplar adult de anaconda nu poate să înghită o pradă al cărei corp are un diametru echivalent cu lungimea umerilor unui bărbat adult", se afirmă în acea petiţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel