EXATLON ROMÂNIA. DIANA BELBIȚĂ, surpriză din partea tatălui ei

Diana Belbiță, de la Exatlon, va avea parte de o surpriză când va fi momentul să revină în România.

EXATLON ROMÂNIA. DIANA BELBIȚĂ. Diana Belbiță a câștigat numeroase puncte pentru echipa "Faimoșii" și a trecut fără probleme majore de perioadele în care a stat, alături de colegii ei în "coteț", și a dormit pe scânduri. Când va ajunge acasă, din Republica Dominicană, Diana Belbiță va avea parte de o surpriză uriașă. Tatăl ei care a fost plecat în Italia să muncească s-a întors definitiv în țară.

EXATLON ROMÂNIA. DIANA BELBIȚĂ. "Soțul meu a fost plecat la muncă, însă s-a întors acum definitiv din Italia. Nu ratăm nicio ediție de la Exatlon. Ne bucurăm și suferim odată cu "Faimoșii" și îi iubim pe toți. Diana se descurcă foarte bine. De mică a fost ambițioasă, muncitoare și perseverentă", a declarat mama concurentei pentru WOWbiz.ro.

[citeste si]

EXATLON ROMÂNIA. DIANA BELBIȚĂ. "Pe faimoși îi iubesc pe toți, că sunt ai mei, iar de la "Războinici" o apreciez pe Mariana. La vârsta ei, e într-o formă foarte bună, are forță și îmi place cum își mobilizează echipa. Ionuț mi se mai pare un concurent valoros, Roxana mi se pare bunicică", a mai spus mama sportivei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel