EXATLON România, 18 martie. Duel la intensitate maximă - LIVE

Exatlon / Foto Facebook
Exatlon / Foto Facebook

EXATLON ROMÂNIA, 18 martie 2019. Luni seară, a avut loc o nouă confrutare la „Exatlon” între Războinici și Faimoși.  

Update 9: Primele două puncte din joc au fost aduse de Războinici, după care Faimoșii au recuperat. Tot meciul a fost foarte echilibrat, cele două echipe reușind să mențină scorul aproape de egalitate și fără diferențe foarte mari. Astfel, s-a ajuns la ștafeta mixtă. Din partea Războinicilor au concurat Gabriel Nedelcu și Iulia Aradi, în timp ce Ciprian Mariș și Cristina Constantinescu au concurat pentru

În cele din urmă, Războinicii au câștigat premiul și excursia pentru care au luptat atât de mult. Aceștia vor merge la Monkey Jungle. „Așa se numește, Monkey Jungle, este un parc foarte frumos în care vă veți întâlni cu maimuțele", a spus Cosmin Cernat.

Update 8: Au câștigat Războinicii!

Update 7: Tensiunea e la cote maxime, după ce scorul a devenit 9-9.

Update 6: Meci echilibrat, 7-7.

Update 5: Din nou, egalitate, 5-5.

Update 4: În acest moment, este egalitate între cele două echipe, scor 2-2.

Update 3: Mirela nu ajunge la final. Aceasta rămâne înmărmurită în bazin după ce Iulia închide jocul doborând toate coloanele.

Update 2: Început foarte bun pentru Faimoși. Scorul este 2-0 în favoarea acestora.

Update 1: Tensiune maximă înainte jocului special de aventură de luni seară. Ambele echipe își doresc foarte mult să meargă în excursie. Cristian Dumitrache este foarte hotărât să câștige jocul, motiv pentru care a făcut o declarație incredibilă. „Astăzi, am un target, să spun așa, dacă astăzi nu voi aduce două puncte pentru echipa mea, îmi fac bagajul și plec acasă”, a spus concurentul.

EXATLON ROMÂNIA, 18 martie 2019. Momente de panică, luni seară, în echipa Faimoșilor. Mirelei i se face, din nou, rău. Va fi un duel la intensitate maximă, începând cu ora 20.00.

EXATLON ROMÂNIA, 18 martie 2019. Ambele echipe, sâmbătă seară, și-au dorit cu orice preț să iasă din câmp și să stea o noapte la hotel, premiul pus în joc. După plecarea Mihaelei Popescu, Războinicii și-au făcut o nouă strategie de joc. Deși au rămas doar șase, aceștia au reușit să conducă scorul, încă din prima rundă. Cei care au câștigat jocul, cu scorul de 10 la 7, au fost Războinicii. Duminică seară, Faimoșii au câștigat, din nou, dreptul de a locui în vilă.

EXATLON ROMÂNIA, 18 martie 2019. Rămâneți pe DCNEWS.ro pentru cele mai importante informații.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel