Ewan Mcgregor revine în rolul lui Obi Wan Kenobi. Disney pregăteşte un nou serial Star Wars

starwars
starwars

Disney va extinde prezenţa francizei sale "Star Wars" pe viitoarea platformă de streaming Disney+ odată cu revenirea actorului Ewan McGregor în rolul Obi-Wan Kenobi într-un nou serial, informează The Wrap.


La finalul prezentării oficiale a platformei Disney+ vineri, la D23 Expo, actorul Ewan McGregor a fost invitat pe scenă şi rugat de Kathleen Kennedy, preşedintele companiei de producţie LucasFilm, să o pună să îl întrebe dacă îl va interpreta din nou pe celebrul maestru Jedi. Kathleen Kennedy i-a adresat acea întrebare, iar actorul scoţian a răspuns afirmativ.

Filmările pentru noul serial ce va fi difuzat în streaming vor debuta în 2020.

Proiectul cu McGregor reprezintă cel de-al treilea serial "Star Wars" în format live-action ce va fi difuzat de platforma Disney+, alături de "The Mandalorian" şi serialul de tip prequel "Rogue One", centrat pe Cassian Andor, un personaj interpretat de Diego Luna. 

Anunţul oficial a fost făcut la o săptămână după apariţia în presa americană a unor zvonuri despre revenirea actorului Ewan McGregor în franciza "Star Wars". Starul scoţian a interpretat o versiune mai tânără a personajului Obi-Wan Kenobi în trilogia prequel "Star Wars", care a început cu filmul "Star Wars: Episode I - The Phantom Menace" din 1999. Personajul său a fost jucat iniţial de Alec Guinness în trilogia originală "Star Wars".

Obi-Wan Kennobi apare, de asemenea, în noua versiune a serialului animat "Clone Wars", care va debuta pe platforma de streaming Disney+ în 2020. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel