Europa League, rezultate. Se cunosc primele echipe calificate în şaisprezecimi

Europa League, rezultate. Se cunosc primele echipe calificate în şaisprezecimi. foto: @EuropaLeague
Europa League, rezultate. Se cunosc primele echipe calificate în şaisprezecimi. foto: @EuropaLeague

Numărul echipelor care au trecut de faza grupelor în Europa League a ajuns la 13.

Echipele Zenit Sankt Petersburg, Fenerbahce, Sporting Lisabona, Betis Sevilla şi Dinamo Kiev s-au calificat, joi, în şaisprezecimile de finală ale Europa League la fotbal, astfel că numărul echipelor care au trecut de faza grupelor a ajuns la 13. Anterior obţinuseră biletele pentru şaisprezecimi Bayer Leverkusen, FC Zurich, RB Salzburg, Dinamo Zagreb, Arsenal, Eintracht Frankfurt, Lazio şi Chelsea.

Zenit a trecut cu 1-0 de FC Copenhaga, Fenerbahce a remizat acasă cu Dinamo Zagreb, 0-0, Sporting Lisabona a surclasat-o pe Qarabag cu 6-1 în Azerbaidjan, Betis a dispus cu 1-0 de Olympiakos Pireu, în timp ce Dinamo Kiev s-a impus în Kazahstan, 1-0 cu FC Astana.

Ludogoreţ a remizat la Leverkusen, 1-1, fundaşul român Cosmin Moţi primind un cartonaş galben în min. 90 la campioana Bulgariei. Claudiu Keşeru a fost doar rezervă la oaspeţi. Şi Alexandru Băluţă a rămas pe banca de rezerve la Slavia Praga, învinsă de Bordeaux cu 2-0 în Hexagon.

Rapid Viena, fără Andrei Ivan (accidentat), a învins-o pe Spartak Moscova cu 2-1 în Rusia, prin două goluri marcate în ultimele zece minute şi rămâne în cursa pentru calificare. Fără Ştefan Radu, Lazio a fost învinsă de Apollon Limassol cu 2-0. Eintracht Frankfurt a surclasat finalista din sezonul trecut, Olympique Marseille, cu 4-0, prin dubla lui Luka Jovic şi două autogoluri. Sarpsborg a condus cu 2-0 în min. 6, dar Beşiktaş s-a impus cu 3-2, printr-un gol marcat în min. 90 de Lens.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel