Europa League: Astra-Genk. Șumudică: Va fi spectacol

Antrenorul Astra Giurgiu, Marius Șumudică, a declarat miercuri, în cadrul unei conferințe de presă că în meciul de joi cu Genk speră într-o mare măsură în ajutorul publicului giurgiuvean care să aclame.

' Sperăm într-o mare măsură în ajutorul publicului, sperăm ca de data aceasta giurgiuvenii să fie alături de noi, să vină la meci, și ar fi păcat ca să nu profite de o astfel de șansă. Nu știm când vom mai ajunge în primăvara europeană atât noi cât și alte echipe din România, cred că va fi din ce în ce mai greu nu numai să te califici în grupe cât să ieși și din grupe și avem nevoie de ei fiindcă noi am venit aici la Giurgiu pentru ei, cred că ne-am făcut datoria, în mare măsură cred că ne-am făcut datoria, am adus trofee la Giurgiu atât Campionatul cât și Super Cupa, ne-am calificat în primăvara europeană și cred că ne-am făcut datoria și ei sunt mai datori decât noi. Îmi doresc din suflet ca mâine giurgiuvenii să fie alături de jucătorii mei și să îi aclame', a declarat Marius Șumudică.

El și-a exprimat încrederea că partida cu Genk va fi una 'spectaculoasă', iar la sfârșit 'spectatorii să fie mulțumiți și să îi aplaude pe jucătorii Astra', conform Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel