EURO 2020. Franța și Elveția se întâlnesc pe Arena Națională din București

Campionatul European de Fotbal continuă luni, 28 iunie, cu două partide tari care se desfășoară în România și Danemarca.

Potrivit Mediafax, două partide din cadrul optimilor Campionatului European de Fotbal sunt programate luni. Croația întâlnește Spania, iar Franța se luptă cu Elveția pentru un loc în sferturile competiției. Cea de a doua partidă se va juca la București, fiind ultimul meci organizat pe Arena Națională de la EURO 2020. A treia etapă din cadrul optimilor Campionatului European de Fotbal continuă luni cu alte două meciuri.

De la ora 19.00, pe Parken Stadium din Copenhaga, se întâlnesc Croația și Spania. Ambele formații s-au calificat în optimi după ce au terminat pe locul 2 în grupe. Croația a învins Scoția, a terminat la egalitate cu Cehia și a fost învinsă de Anglia, în timp ce Spania a făcut egal cu Polonia și Suedia și a învins Slovacia.

Al doilea meci al zilei este programat la București. De la ora 22.00, pe Arena Națională vor juca Franța și Elveția. Echipa cocoșului galic a câștigat grupa F după ce a învins-o pe Germania și a terminat la egalitate cu Portugalia și Ungaria, iar Elveția s-a calificat de pe locul trei având o victorie în fața Turciei, un egal cu Țara Galilor și o înfrângere cu Italia. Învingătoarele din partidele de luni, Croația-Spania și Franța-Elveția, se vor întâlni în sferturile competiției.

Selecționerul Cehiei spune că meciul cu Danemarca va fi mult mai greu decât sfertul cu Olanda

Jaroslav Silhavy, selecţionerul echipei de fotbal a Cehiei, calificată în sferturile de finală ale EURO 2020 după victoria cu Olanda (2-0), duminică seara, a afirmat că următorul meci, cu Danemarca, va fi 'mult mai dificil', întrucât danezii au o mare forţă mentală, potrivit Agerpres. Selecţionerul ceh a atribuit victoria cu Olanda 'spiritului de echipă', dar a lăudat în mod special performanţa lui Tomas Holes, desemnat 'omul meciului' de UEFA, pentru că a înscris un gol şi a furnizat pasa la cel de-a doilea.

'A fost unul din cele mai prestigioase şi mai bune meciuri din cariera mea. Ştiam că olandezii sunt favoriţi, le-am spus jucătorilor că avem nevoie să jucăm la cel mai bun nivel al nostru şi am făcut-o. Aveam nevoie să jucăm ca echipă, dar şi ca fiecare să dea ce are mai bun la nivel individual', a precizat selecţionerul.

'Chiar şi în zece, olandezii au fost foarte periculoşi, dar noi nu le-a lăsat spaţii să joace cum voiau. Şi am fost recompensaţi pentru asta şi trebuie să felicit jucătorii. Tomas Vaclik, portarul nostru, ne-a salvat. Holes, un jucător defensiv, a înscris un gol şi a dat o pasă decisivă. Asta a arătat spiritul nostru de echipă, voinţa noastră de a merge cât mai departe la EURO. Tomas (Holes) a meritat să fie desemnat omul meciului, el arătat ce a fost mai bun din el', a mai spus antrenorul ceh.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel