EXCLUSIV  Eclipsă 14 decembrie 2020 / Lună Nouă. ”SE SCHIMBĂ LUMEA! Criză de credință”

Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews

O eclipsă va avea loc pe 14 decembrie 2020. Despre acest subiect, Daniela Simulescu, astrolog, a realizat o emisiune specială. 

„Pe 14 decembrie, vom avea ultima Eclipsă a anului 2020 / Lună Nouă a anului 2020. Trioul Soare-Lună-Mercur din Săgetător va fi în careu cu Neptun. Credința ne va fi zguduită serios. Este un moment crucial în care singurul lucru pe care îl putem face este să ne lăsăm în voia sorții. Mai ales că acest fenomen se petrecere înaintea Marii conjuncții Jupiter-Saturn de pe 21 decembrie din Vărsător. Viitorul nu ne mai aparține!”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews.

„Nu o să mai știm ce e adevărat. Partea de Săgetător este puțin intransigentă, are multe prejudecăți, studiază mult, dar nu coboară la firul ierbii. (...) O să avem o criză de credință uimitoare! Crede și nu cerceta nu o să mai existe! Lună Nouă vine și zice: fii tu cel care verifică!”, a subliniat astrologul. 

„Avem Luna Nouă în Casa 6. E și Mercur pe acolo, ca să fie treaba treabă! Credem că noi știm, dar, de fapt, e confuzie. Suntem debusolați. Când Neptun e în careu cu nodurile, mai ales în cadrul unei eclipse, înseamnă că este cazul să ne lăsăm. Nu are rost să te împotrivești. (...) E o trecere între 2020 și 2021. Conjuncția de pe 21 decembrie aduce nevoia de adevăr. Lumea se schimbă serios. Ceea ce știați nu o să mai existe. Vor veni inovație, deschidere, expansiune, multe surprize. Ceea ce credeam că e corect s-ar putea să nu mai fie. Depinde de noi să nu mai credem orbește în nimeni și nimic. Foarte mulți vor avea treziri și vor zice: eu am trăit în minciună. Vă invit ca, înainte de eclipsă, să vă gândiți bine în perioada aceasta în cine credeți, în ce credeți, și cum puteți să aflați adevărul”, a spus Daniela Simulescu. 

Mai multe, în emisiunea de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel