EXCLUSIV  După patru ani de mandat, Nicușor Dan e... mai frezat! Bucureștenii îl iau la rost: ”Ce ai făcut? Bucureștiul nu a arătat niciodată așa”. Reportaj video

Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a devenit gospodar în 2024. Unii bucureșteni îi văd cu adevărat schimbarea: e mai frezat!

Ultimul sondaj CURS arată că activitatea lui Nicușor Dan ca primar general este apreciată de 34% dintre intervievați. Un procent copleșitor, de 59% dintre cei chestionați, au o părere proastă (29%) și foarte proastă (30%).

În acest context, oamenii simpli, care trăiesc zi de zi în Bucureștiul administrat de Nicușor Dan, au fost întrebați de reporterii DCNewsTV care sunt sursele nemulțumirii lor și ce au să-i reproșeze edilului general.

Declarațiile oamenilor reflectă marile probleme cu care se confruntă Capitala sub mandatul lui Nicușor Dan: problemele cu termoficarea, lipsa investiţiilor în infrastructură, parcurile abandonate, traficul sufocant. Concluzia general este că « Bucureștiul e praf ».

Iată câteva dintre comentariile bucurestenilor:

”Nu face treabă bună, ar trebui să fie schimbat, nu face nimic pentru Capitală. Ar trebuie rezolvată problema apei calde, nu ar trebui să fie oprită”.

“Deplorabil. Nu a făcut absolut nimic. Acum, în ultimul timp, s-a apucat să bage conducte. Foarte bine, dar de ce abia acum? Patru ani ce a făcut? În patru ani a avut timp și făcea mai mult decât face acum în câteva luni, cât mai sunt până la alegeri. Îngrașă porcul în Crăciun. Asta e, ăștia suntem”!

”Uitați-vă cum arată Bucureștiul. Nu a arătat niciodată așa. I-am încriminat tot timpul pe comuniști. În timpul lor, era frumos orașul. De patru ani, e jale în București. Corelat cu Sectorul 1, arată incalificabil. Nici n-ai cum să te pronunți, nici nu știi ce să spui, dacă poate să arate o capitală europeană în halul în care arată Sectorul 1 și Bucureștiul în general. Ce să mai vorbim? Să spun că e bine când e rău?”.

”Acum l-am văzut că e mai frezat, înainte nu se pieptăna. A mai făcut câte ceva, la transporturi”... 

”Apa caldă, condițiile de viață, drumurile (reproșurile aduse lui Nicușor Dan n.r.) sunt vai mama lor, trotuare, mizerie la tot pasul și din punct de vedere al organizării în sectoare, la construcții... e sub orice critică, nu se mai poate așa ceva”.

”Bucureștiul e praf. Nu e nimic. Aglomerație și nu sunt locuri de parcare, nu se poate circula. Eu vin din sectorul 5, unde se lucrează la canalizare. Nu e apă caldă, nu e căldură, nu e nimic, nici apă rece. Plâng oamenii pe acolo”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel