Urmărește emisiunea live



EXCLUSIV  Dr. Ilinca Tranulis, la Părinți Prezenți! Cum pot depăși mamele provocările alăptării cu succes și cum îi implicăm și pe tătici? / VIDEO

În cadrul emisiunii Părinți Prezenți de duminică, 28 ianuarie, începând cu ora 15:00, pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Părinți și Pitici, DC News și DC News TV, vom vorbi despre alăptare. Alături de invitata noastră Ilinca Tranulis, medic pediatru specialist, consultant în lactație certificat internațional, vom vedea care sunt provocările pe care le pot întâmpina multe mămici în acest proces aparent natural, dar și soluțiile.

Multe mame constată că alăptarea nu este chiar atât de simplă. Conform celor mai recente statistici ale Institutului Național de Sănătate Publică (INSP), rata alăptării exclusive este de 12,6%, plasând România printre ultimele țări din Europa. Dacă aruncăm o privire asupra datelor dinamice, trendul nu este unul îmbucurător. Se observă o descreștere a ratei alăptării exclusive în ultimii ani, în timp ce media europeană se situează la 25%, iar pe plan global aceasta atinge 41%.

Acest procent mic este un semnal de alarmă și observăm că mamele se confruntă cu provocări în această privință. 

De aceea am invitat-o la Părinți Prezenți pe Ilinca Tranulis, medic pediatru specialist, consultant în lactație certificat internațional și mamă de trei copii alăptați și diversificați cu succes. Din dorința de a ajuta și sprijini mamele, în 2012 a înființat primul call-center de consiliere în alăptare din România, iar urmarea firească a fost deschiderea Clinicii de Alăptare.

Vă invităm să nu ratați emisiunea Părinți Prezenți de duminică, 28 ianuarie, începând cu ora 15:00, unde veți descoperi mai multe despre cum să faceți din alăptare un succes și cum puteți implica și tăticii în acest proces! Emisiunea fi transmisă pe canalele de YouTube și pe paginile de Facebook Părinți și Pitici, DC News și DC News TV! 

Ce puteți găsi în emisiunea Părinți Prezenți?

Educația conștientă este cheia pentru a construi viitorul pe care ni-l dorim pentru copiii noștri. Vă așteptăm cu drag să fiți parte din această călătorie cu noi și să o împărtășiți cu toți părinții și prietenii interesați.

Vom aborda subiecte fundamentale din domeniul educației conștiente, inclusiv comunicarea eficientă cu copiii, gestionarea emoțiilor, dezvoltarea abilităților sociale și multe altele. Invitații noștri experți vor oferi sfaturi practice și strategii pentru a vă ajuta să vă creșteți copiii într-un mod conștient.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel