Doina Teodoru, în rolul Reginei Maria, glume despre Nicușor Dan și Clotilde Armand

Actrița Doina Teodoru, în rolul Reginei Maria, i-a luat la „roast” pe Nicușor Dan și Clotilde Armand.

În a treia ediție de „Râzi cu ROaST”, pe 1 decembrie, de Ziua României, actrița Doina Teodoru, în rolul Reginei Maria, i-a luat la roast pe jurații iUmor și nu numai: „Exista un protocol. Regele, când ieșea în public, era impecabil. Trebuia să arăți ca o statuie. Cei de astăzi arată ca un tufiș. E și vorba aia românească: haina face pe om. Te uiți la primarul Bucureștiului și zici că toate hainele au făcut pe el. Dar fii bărbat adevărat, îmbracă-te ca un domn, tunde părul militărește și spune-le oamenilor adevărul: da, anul acesta, o să stați în frig, dar vă garantez că, în patru ani, o să aveți alt primar!

„A dispărut mândria de a fi român”, a continuat Doina Teodoru. „Nu o mai simțiți. A cui este vina? A voastră, bineînțeles, v-ați complăcut în starea aceasta. Oricum, murim, oricum, nu are niciun rost, dar găsiți rostul! Trebuie să fie printre voi și oameni care sunt în stare să ridice țara asta dintre gunoaie, la figurat bineînțeles, pentru că la Sectorul 1 primarul a încercat ceva... Nu a mai ridicat gunoiul o vreme, pentru că încerca să salveze o specie pe cale de disparație: șobolanii”, a spus Doina Teodoru, stârnind hohote de râs.

Cine este Doina Teodoru

Doina Teodoru este câștigătoarea sezonului trei „iUmor” de la Antena 1. A reuşit să cucerească publicul cu o serie de glume acide la adresa juriului şi a altor vedete de televiziune. Întrebată cum i s-a schimbat viața după ce a câștigat sezonul, a răspuns astfel: „S-a schimbat destul de mult. Am intrat în echipa lui Mihai pentru „Băieți de oraș”. A fost o experiență extraordinară, m-am distrat teribil și am început să fac niște turnee de stand-up. Eu nu m-aș fi așteptat. Eu nu sunt comediant.”

Mihai Bendeac, despre Doina Teodoru. Roast la adresa juraților

„Eu când am văzut-o pe Doina Teodoru pentru prima data la iUmor, chiar am avut senzația că de mult timp nu mai văzusem o femeie atât de frumoasă”, spunea Mihai Bendeac în culisele emisiunii. 

De fiecare dată, concurenta a stârnit hohote de râs în platoul emisiunii. „M-am uitat la iUmor la toate sezoanele și nu am înțeles de ce până acum toți oamenii spun lucruri oribile despre tine. Ba că mănânci prea mult, ba că ai case, ba că te duci în vacanțe, ba că sora ta e mai talentată decât tine. De ce să spună toate lucrurile astea? Noi deja știam toate lucrurile astea”, zicea Doina Teodoru despre Delia.

Talentul ei senzațional a ajutat-o să se remarce și când a venit la iUmor în 2020, imitând-o pe Dana Budeanu, în sezonul 8.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel