Discurs Iohannis. Chirieac: Mesaj CRITIC, dar corect. Greu să-l contrazici

Analistul Bogdan Chirieac a comentat discursul acid pe care președintele Klaus Iohannis l-a avut la ceremonia de învestire a noului Guvern. 

Bogdan Chirieac spune că în ciuda faptului că discursul președintelui a fost unul critic, rămâne unul foarte greu de contrazis. Analistul apreciază modul în care a acționat Klaus Iohannis în această perioadă, cu precădere că nu a încercat întârzierea numirii premierului și nici depunerea jurământului de către noul Executiv. 

"A fost un discurs foarte critic al președintelui Klaus Iohannis, dar corect. Este greu să-l contrazici pe președinte în ceea ce a spus în această seară. Salutăm faptul că nu a întârziat în nici un fel nici numirea premierului, nici depunerea jurământului de către Guvern. Președintele a acționat ca și cum s-ar fi aflat cumva în opoziție cu actualul Guvern, dar o opoziție constructivă. Nu a încercat să îi jeneze, nu a încercat să le pună bețe în roate. Președintele a făcut o analiză a situației României de până acum. Poate prea dură, poate că merita să spună și câteva lucruri pozitive, dar în orice caz a avut un discurs prezidențial, " a spus Bogdan Chirieac la România TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel