Bogdan Chirieac, despre ieșirea lui Traian Băsescu: Mi se pare normal. Face campanie, atât!

Elena Udrea Băsescu
Elena Udrea Băsescu

Președintele Traian Băsescu a ținut, luni seară, un discurs dur la adresa lui Victor Ponta și Klaus Iohannis. A subliniat: 'rămân fidel Elenei Udrea'. Analistul Bogdan Chirieac a comentat declarația lui Traian Băsescu. 

"Campanie electorală. Atât! Face campanie electorală pentru că, poate pentru că are voie. Mi se pare normal să iasă, el face o campanie electorală. Nu cred că doamna Udrea este în degringoladă. Noi am situat-o în prognoza DC NEWS la 5%, bazinul PMP", a comentat analistul politic Bogdan Chirieac, la Antena 3, despre discursul lui Traian Băsescu de luni seară, precizând că, ieșind de la Palatul Cotroceni, Traian Băsescu poate să-i crească procentele Elenei Udrea. 

Traian Băsescu, lovitură de campanie pentru Victor Ponta și Klaus Iohannis: "CORUPȚI"

Analistul politic a precizat că lupta nu se dă cu Elena Udrea, ci între Victor Ponta și Klaus Iohannis. Bogdan Chirieac a precizat că Elena Udrea ar putea fi urmașul lui Traian Băsescu în politică.

Întrebat de către Dana Grecu de ce o protejează Traian Băsescu pe Elena Udrea, analistul politic a răspuns: "De un singur lucru n-a reușit s-o protejeze: de presă". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel