Dinamo - U Cluj, 29 mai 2022, fluier final: Dinamo retrogradează pentru prima oară în istoria de 74 de ani a echipei. U Cluj, în Liga I, după 7 ani

Dinamo - U Cluj, live score: Dinamo a retrogradat după 74 de ani, în timp ce U Cluj revine, după 7 ani, în Liga I. 

Tensiuni în Ștefan cel Mare. Jucătorii au fost scoși rapid de pe teren, flancați de forțele de ordine. Dinamo, care anul acesta a aniversat 74 de ani, retrogradează pentru prima oară în istorie.

Dinamo - U Cluj, live score, a doua repriză: 1 - 1

Comentatorii descriu o liniște mormântală în Ștefan cel Mare, chiar și suporterii U Cluj tac, deși se află la câteva secunde de o revenire, după 7 ani, în Liga I. 

Andrei Gorcea, portarul U Cluj, a întârziat repunerea din 6 metri și a primit cartonaș galben în minutul 75. 

Dinamo a făcut patru schimbări în repriza secundă, iar U Cluj două. 

Cele două echipe au revenit pe teren, în repriza secundă. 

Dinamo - U Cluj, live score, prima repriză: 1 - 1

S-a încheiat prima repriză: scor 1 - 1 (1 - 3 la general). 

Se acordă trei minute suplimentare primei reprize.

Amintim că pentru U Cluj, în tur, a fost 2 - 0! 

Denis Ispas s-a prăbușit pe teren, pe umăr, unde a rămas o perioadă lungă de timp, în minutul 30, aparent inconștient. 

Tensiuni pe teren! Vlad Morar, atacant, riscă în minutul 26 după ce a încasat deja în minutul 5 unul. În minutul 25, și mijlocașul U Cluj Sergio Ribeiro a primit cartonaș galben, urmând lui Alexandru Rauta, mijlocaș Dinamo București. 

Este 1 - 1! Dinamo revine rapid în minutul 20, egalând prin golul lui Vlad Morar (atacant). 

Este 0 - 1 pentru U Cluj, gol marcat în minutul 17 de către atacantul Dragoș Tescan. 

Comentatorii sportivi au spus că ”portarii au îngropat Dinamo”, dar și că s-a văzut ”o privire a unui portar care nu înțelege absolut nimic”. 

A început meciul! 

În minutul 5, Vlad Morar, atacant al echipei Dinamo, a primit cartonaș galben. 

Vezi și: Chindia Târgoviște rămâne în Liga I. Concordia Chiajna nu promovează

---- 

Dinamo - U Cluj, live score: Duelul Dinamo București - Universitatea Cluj contează pentru manșa retur a barajului de menținere sau promovare în Liga I. 

Dinamo - U Cluj, live score: În tur, U Cluj a marcat 2-0 cu Dinamo București, prin golurile înscrise de Martin Remacle (min. 14) și Alexandru Boiciuc (min. 83), amintește DigiSport.

Dinamo - U Cluj, live score: Întrebat de GazetaSporturilor cum a savurat victoria, Alexandru Boiciuc a declarat ”Am savurat cu un burger și cu un somn odihnitor, cât de cât, de 4-5 ore. Asta a fost sărbătoarea mea. Plus ce-am stat cu băieții în vestiar și ne-am bucurat un pic de victorie.”

Cât despre șansele de astăzi, de doborî și a retrograda Dinamo, Boiciuc spune că ”Sincer, la primul meci ni s-au oferit 10-15 la sută șanse, ne-am folosit de ele. La meciul următor, tot la fel avem, 10-15 la sută.” ”Ambele echipe au fost foarte bune, dar noi ne-am folosit de ocaziile pe care ni le-am creat. Și-am avut norocul ca Dinamo să rateze situațiile avute.” a continuat ”eroul lui U Cluj”. 

Dinamo - U Cluj, live score: Dinamo poate retrograda astăzi, pentru prima dată în istoria sa. Dacă se va întâmpla asta, returul din ”Ștefan cel Mare” va fi marcat în fotbalul românesc ca o zi neagră din istoria legendarului club. 

Dinamo - U Cluj, live score: Aproximativ 13.000 de dinamoviști sunt așteptați pe stadion astăzi. Cererea de bilete a fost mult mai mare decât oferta. 

Dinamo - U Cluj, live score: Echipe probabile, conform sursei citate:

Dinamo: Eșanu - Grădinaru, Carp, Aloe, De Moura - Pierret, Matei, Bordușanu, Torje - Morar, Irobiso.
Antrenor: Dusan Uhrin Jr.

”U” Cluj: Gorcea - Romeo, Ilie, Ispas, Pîrvulescu - Filip, Pires, Tescan, Remacle, Hofman - Boiciuc.
Antrenor: Erik Lincar

Urmăriți live score de la ora 21:00. 

Dinamo - U Cluj, un meci cu un scandal anunțat. Dănuț Lupu este îngrijorat de reacția suporterilor. Jandarmeria anunță ”măsuri suplimentare”

Tensiunile din ”groapă” au ajuns la un nivel ridicat, fostul mare jucător Dănuț Lupu declarându-se îngrijorat de reacția pe care ar putea să o aibă fanii alb-roșilor în cazul în care Dinamo ar pierde barajul și ar retrograda în B.

„Nu știu câtă răbdare vor avea. Îi rog să aibă răbdare până în minutul 90, se poate întâmpla orice. Dacă vor începe să-i înjure, nu vor face nimic”, a declarat Dănuț Lupu, citat de GSP.

Jandarmeria Capitalei anunță măsuri speciale.  Peste 600 de jandarmi vor asigura vor asigura ordinea la meci.

„Spectatorii vor avea acces în stadion începând cu ora 18:30, doar pe baza biletelor sau invitațiilor puse la dispoziție de organizator. Pentru acest meci de fotbal, vor fi adoptate măsuri suplimentare de control al autovehiculelor și persoanelor, cu scopul de a preveni introducerea în stadion atât a materialelor pirotehnice, cât și a altor obiecte interzise de cadrul normativ în vigoare”, se arată în Comunicatul Jandarmeriei, citat de gsp.ro. 

Pe de altă parte, Lupu este încrezător că jucătorii lui Dinamo pot întoarce rezultatul din tur și le cere suporterilor să fie alături de „câini” pe tot parcursul jocului, indiferent de rezultat.

Citește continuarea aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel