Chindia Târgoviște rămâne în Liga I. Concordia Chiajna nu promovează

foto DigiSport
foto DigiSport

Chindia Târgoviște a jucat cu echipa Concordia Chiajna, în returul barajului decisiv. 

Meciul s-a terminat după prelungiri, în minutul 120, după ce în minutul 91, mijlocașul Nasser Chamed a înscris marcând 1-0 pentru Chindia Târgoviște, asta după ce în tur a fost 2-1 pentru Concordia Chiajna. 

La penalty-uri, au marcat Paul Iacob, mijlocaș al echipei Chindia Târgoviște, urmat de un gol identic înscris de Juan Pablo Passaglia, de asemenea mijlocaș al  echipei. Au fost două ratări la rând ale echipei Concordia Chiajna, la pachet cu trei goluri ale Chindiei Târgoviște, al treilea fiind înscris de Tsvetelin Chunchukov, atacant al Chindia Târgoviște. De la Concordia a marcat doar Azdren Llullaku, atacant. 

Daniel Marinel Celea, fundaș al Chindia Târgoviște, a fost cel care a marcat decisiv, păstrând echipa în Liga I. Concordia Chiajna își vede anulat visul de a promova în Liga I. 

La această oră se desfășoară meciul dintre Dinamo București și Universitatea Cluj. 

Duelul Dinamo București - Universitatea Cluj contează pentru manșa retur a barajului de menținere sau promovare în Liga I. 

În tur, U Cluj a marcat 2-0 cu Dinamo București, prin golurile înscrise de Martin Remacle (min. 14) și Alexandru Boiciuc (min. 83).

Întrebat de GazetaSporturilor cum a savurat victoria, Alexandru Boiciuc a declarat ”Am savurat cu un burger și cu un somn odihnitor, cât de cât, de 4-5 ore. Asta a fost sărbătoarea mea. Plus ce-am stat cu băieții în vestiar și ne-am bucurat un pic de victorie.”

Cât despre șansele de astăzi, de doborî și a retrograda Dinamo, Boiciuc spune că ”Sincer, la primul meci ni s-au oferit 10-15 la sută șanse, ne-am folosit de ele. La meciul următor, tot la fel avem, 10-15 la sută.” ”Ambele echipe au fost foarte bune, dar noi ne-am folosit de ocaziile pe care ni le-am creat. Și-am avut norocul ca Dinamo să rateze situațiile avute.” a continuat ”eroul lui U Cluj”. 

Dinamo poate retrograda astăzi, pentru prima dată în istoria sa. Dacă se va întâmpla asta, returul din ”Ștefan cel Mare” va fi marcat în fotbalul românesc ca o zi neagră din istoria legendarului club. 

Urmărește aici Live Score: LIVE  Dinamo - U Cluj, live score - 29 mai 2022, ora 21:00. Menținere vs. promovare în Liga I. Boiciuc: Avem 10 - 15% șanse

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel