Dinamo - U Cluj, un meci cu un scandal anunțat. Dănuț Lupu este îngrijorat de reacția suporterilor. Jandarmeria anunță ”măsuri suplimentare”

Interes uriaș pentru meciul de baraj dintre U Cluj și Dinamo.

Dinamo București își joacă astăzi ultima șansă de a rămâne în prima ligă și trebuie să recupereze un handicap de 2 goluri în fața echipei clujene.

Interesul este uriaș pentru returul dintre Dinamo și Universitatea Cluj, dar și presiunea este pe măsură.

Fanii „câinilor” au epuizat aproape toate biletele, astfel că meciul se va disputa cu siguranță cu stadionul plin, scrie Prosport.

„Ne apropiem de 10.000 de bilete vândute. Cu siguranță, meciul se va juca cu casa închisă”, susține conducerea lui Dinamo.

Roș-albii trebuie să întoarcă rezultatul din tur: pe teren propriu, Universitatea Cluj s-a impus cu scorul de 2-0. Golurile echipei antrenate de Erik Lincar au fost marcate de către Remacle, în minutul 14, respectiv Boiciuc, în minutul 83.


Mulți nervi

Tensiunile din ”groapă” au ajuns la un nivel ridicat, fostul mare jucător Dănuț Lupu declarându-se îngrijorat de reacția pe care ar putea să o aibă fanii alb-roșilor în cazul în care Dinamo ar pierde barajul și ar retrograda în B.

„Nu știu câtă răbdare vor avea. Îi rog să aibă răbdare până în minutul 90, se poate întâmpla orice. Dacă vor începe să-i înjure, nu vor face nimic”, a declarat Dănuț Lupu, citat de GSP.

Jandarmeria Capitalei anunță măsuri speciale.  Peste 600 de jandarmi vor asigura vor asigura ordinea la meci.

„Spectatorii vor avea acces în stadion începând cu ora 18:30, doar pe baza biletelor sau invitațiilor puse la dispoziție de organizator. Pentru acest meci de fotbal, vor fi adoptate măsuri suplimentare de control al autovehiculelor și persoanelor, cu scopul de a preveni introducerea în stadion atât a materialelor pirotehnice, cât și a altor obiecte interzise de cadrul normativ în vigoare”, se arată în Comunicatul Jandarmeriei, citat de gsp.ro. 

Pe de altă parte, Lupu este încrezător că jucătorii lui Dinamo pot întoarce rezultatul din tur și le cere suporterilor să fie alături de „câini” pe tot parcursul jocului, indiferent de rezultat.

Lupu a fost întrebat despre gestul suporterilor, care s-au dus la baza de la Săftica pentru a-și arăta susținerea față de jucători.

„Nu sunt de acord cu chestia asta. Nu știu cât de mult îi ajuți dacă te duci peste ei. Sunt 14 jucători care mâine sunt liberi. Ce să le spui lor? Mă, cum să faci asta? Să le pui clauze să plece dacă retrogradezi?”, este de părere fostul mijlocaș.


Suporterii dinamoviști au venit și din străinătate

Dinamo poate retrograda pentru prima dată în istoria sa, iar suporterii câinilor au venit și de la mii de kilometri depărtare.

„Atunci când am plecat la Cluj-Napoca, erau foarte mulți dinamoviști. Au plătit 800-1.000 de lei. Au venit la avion fără bilet. Au zis că trebuie să ajungă neapărat la meci. Au găsit locuri și au plătit sume incredibile. La asta ar trebui să se gândească jucătorii lui Dinamo, la acești oameni. Am stat de vorbă cu suporterii pe avion, fani adevărați, erau încrezători”, a spus Florin Prunea, la ProSport Live.

Citește mai departe pe Radio DCNews care sunt primele promise celor două echipe

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel