Dieta cu varză murată. Slăbești 3 kilograme în 3 zile

Îți dorești să scapi de câteva kilograme într-un timp record? Iată dieta-minune care te ajută să slăbești trei kilograme în trei zile.

Dieta cu varză murată. Ziua 1

Consumă pe tot parcursul zilei în jur de 1 kilogram de varză.

Pentru cele mai bune rezultate, îți recomandăm ca în prima zi a dietei să mănânci varza murată simplă. Astfel, soliciți metabolismul să ardă rapid grăsimile și începi să-ți detoxifici organismul.

În ciuda a ceea ce poate ai auzit, varza murată nu favorizează retenția apei în organism, ci o combate, acționând ca un diuretic.

Dieta cu varză murată. Ziua 2

Poți reduce cantitatea de varză murată la aproximativ 700 de grame. În această zi mai poți consuma un ou fiert (la gustarea dintre micul dejun și prânz) și mere (la masa de la prânz).

Cina din cea de-a doua zi a dietei poate consta într-un preparat pe bază de varză murata.

Cum prepari:

După ce ai scos varza de la desărat, tai-o în fâșii. Călește o ceapă într-o tigaie cu puțin ulei de măsline. Adaugă fâșiile de varză, piper și alte condimente, plus o cană de apă și lasă mâncărica pe foc până ce varza se înmoaie ușor. Ia tigaia de pe foc și răstoarnă compoziția într-un vas yenna. Adaugă pasta de roșii peste varză și introdu vasul în cuptorul încins, până când mâncărica se rumenește.

O altă variantă ar fi să prepari o mâncare la cuptor, din varză murată, cartofi copți, puțin lapte, 20 de grame de unt, ceapă și condimente.

Dieta cu varză murată. Ziua 3

În această zi poți combina meniurile din primele două zile.

Dieta cu varză murată nu îți asigură toți nutrienții de care ai nevoie așa încât nu este recomandat să o repeți mai devreme de o lună.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel