Dan Diaconescu fost reţinut pentru 24 de ore

Dan Diaconescu şi Doru Pârv au fost reţinuţi, marţi diminineaţă , de procurorii DNA.

Pe numele celor doi s-au emis ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore. Aceştia vor fi duşi în istanţă cu propunerea de arestare preventivă.

Dan Diaconescu a fost acuzat, luni, de şantaj şi ameninţare în legătură cu primarul comunei Zărand, Ion Moţ. Procurorii sustin ca patronul OTV a exercitat presiuni si amenintari asupra edilului, cu scopul de a obține de la acesta suma de 200 de mii de euro. Amenințările s-ar fi facut atât direct cât și prin intermediul lui Dorel Pârv, realizator de emisiuni la postul de televiziune amintit, iar in urma acestora primarul ar fi plătit 30.000 euro și peste 4000 de lei.

Ieri, DNA a percheziționat atât sediul OTV cât și domiciliul lui Dan Diaconescu și a ridicat niște  casete video care potrivit spuselor patronului postului, conțin materiale de arhivă. Tot Diaconescu susține că Doru Pârv îl împrumutase pe primarul din Zarand cu bani și că există acte oficiale în acest sens.  Cei doi retinuți urmează să fie prezentați instanței cu propunerea de arestare preventivă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel