Decizie de ultimă oră a FISC-ului

anaf
anaf

Conducerea FISC-ului a luat o decizie care îi sperie pe toți patronii firmelor care au obligații financiare neîndeplinite.

Șeful Blue Air, Nelu Iordache, dar și frații Micula de la European Drinks, companii care au datorii istorice la stat sunt doar câteva dintre exemplele care s-ar preta pentru acest ordin emis de șeful ANAF în urmă cu câteva zile.

Patronii firmelor, acționarii și administratorii trebuie să răspundă în solidar când vine vorba despre datoriile la bugetul de stat. Așadar, ANAF trece de la executarea bunurilor unei firme la urmărirea silită a acţionarilor şi asociaţilor. FISC-ul ameninţă că le ia maşinile, casele, apartamentele persoanelor posesoare de firme cu datorii, prin atragerea răspunderii solidare.

Analistul Ionel Blănculescu a comentat acest subiect la Romania TV: "Este vorba despre reeditarea unui program de atragere a răspunderii solidare a acționarilor și administratorilor pentru culpa în falimentarea companiilor. Este un program care ar putea da rezultate remarcabile".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel