De ce trebuie să pui sarea și oțetul, prima dată, în salată și apoi uleiul. Secretul genial pe care nu-l știai

Ema Apostu / 10 ian 2020 / 08:41 Salveaza PDF Comentarii

Ai preparat de atâtea ori salată și niciodată nu ai ținut cont de momentul în care ai adaugat toate ingredientele? Ei bine, ai greșit. Iată de ce ar trebui să pui, prima dată, sarea și oțetul și abia apoi uleiul.

Când preparați o salată, puneţi întâi sarea şi oţetul, amestecaţi şi apoi adăugaţi uleiul; sarea nu se dizolvă în ulei.

Daca adaugi puţin oţet în apa în care fierb ciupercile, acestea nu se mai înnegresc. De asemenea, dacă vrei ca piureul de cartofi să iasă mai pufos, adaugă o linguriţă tot de oţet.

Dacă prăjești ficăței, cartofi sau alte alimente similare, presară un vârf de cuțit de sare în recipientul cu ulei. Acesta nu va mai sări, bucătăria ta va rămâne mai curată și tu vei fi în deplină siguranță.

Vezi și: De ce să pui făină în tigaie, înainte să faci ouă ochiuri. Trucul bucătarilor din restaurante

De ce să pui sare în sticla cu ulei, înainte de-al folosi la prăjeli. Trucul genial pe care-l vei repeta

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22