Coronavirus - COVID 19
România în stare de alertă
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642 sau la adresa de e-mail [email protected] și pune intrebări despre coronavirus, situații sociale, medicale, suport psihologic. Semnalează situații deosebite.

De ce să pui cola în aluatul de gogoși. Trucul cu rezultate de excepție

Ema Apostu / 29 feb 2020 / 17:34

Ți-e poftă de gogoși sau de plăcinte? Ei bine, nu mai sta. Fugi în bucătărie! Însă, înainte de a te apuca de treabă, trebui să știi acest truc. Îți va asigura succesul.

Când faci plăcinte sau gogoși, adaugă puțină apă minerală sau cola în aluat. Poți adăuga și puțin bicarbonat de sodiu. Aluaturile vor fi mai pufoase, mai aerate, se vor prăji mai repede și vor absorbi mai puțin ulei.

Pentru prăjire, este bine să folosești ulei din germeni de porumb. Are un punct ridicat de fierbere și nu eliberează radicalii liberi și toxinele pe care le emană uleiul de floarea soarelui.

Vezi și: De ce să freci copănelele cu bicarbonat, înainte să le bagi la cuptor. Trucul special al gospodinelor

Ciorbă de porc cu zeamă de murături. Rețeta țărănească pe care trebuie s-o încerci!

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play








Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


nxt.24
YesMy