De ce nu putem alerga în vis, când ne urmărește cineva. Ce înseamnă

De ce nu putem alerga în vis, când ne urmărește cineva. Ce înseamnă. Ai visat de multe ori că eşti urmărit şi efectiv nu poţi fugi, îţi simţi picioarele grele? Întreaga acţiune din vis se petrece în slow motion. Iată de ce.

De ce nu putem alerga în vis, când ne urmărește cineva. Ce înseamnă. Potrivit unor studii, întreaga acţiune din visele noastre se petrece în slow motion. Daniel Erlacher, psiholog la Universitatea Bern din Elevaţia, a realizat un experiment în care a analizat activitatea creierului în timpului somnului.

De ce nu putem alerga în vis, când ne urmărește cineva. Ce înseamnă. Acesta a ales subiecţii visători lucizi, cei care îşi pot controla visele. Atunci când li s-a cerut să facă o activitate (în vis) acestora le-a trebuit cu 50% mai mult timp pentru a o duce la bun sfârşit decât în viaţa de zi cu zi.

De ce nu putem alerga în vis, când ne urmărește cineva. Ce înseamnă. „Am analizat în jur de 200.000 de vise şi dintre acesea, alergatul cu încetinitorul ocupa locul 55 în ceea ce priveşte frecventa apariţiei", a spus pentru Mashable Ian Wallace, psiholog şi expert în vise, potrivit yuppy.9am.ro. „Picioarele reprezintă motorul principal pe măsură ce înaintezi în viaţă. Dacă acestea se mişca cu încetinitorul, atunci visul poate fi interpretat ca o barieră care va incetinete evoluţia în viaţa reală", a mai adăugat psihologul.

Vezi și: Interpretare vise. Ce înseamnă dacă visezi că eşti urmărit

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel