De când a devenit prințesă, Kate Middleton și-a schimbat stilul vestimentar - GALERIE

Kate Middleton are grijă să aleagă cele mai potrivite ţinute de când e soţia Prinţului William, însă în tinereţe a mai avut şi scăpări,. Încă de pe băncile facultăţii, paparazzi nu au scăpat-o din ochi şi au fotografiat-o în diverse ipostaze.

Înainte de a termina facultatea, Kate se îmbrăca obişnuit, nu ieşea aproape cu nimic în evidenţă. În 2005 viitoarea prinţesă a fost surprinsă în jeanşi şi maieu simplu alb, potrivit time.com. Cu toate că ţinuta ei se pierdea în anonimat, Kate se remarca, însă, prin frumuseţea naturală.

În ianuarie 2007, Kate a fost surprinsă în timp ce se întorcea de la serviciu îmbrăcată într-o rochie cu buline şi dungi.

O altă ţinută ştearsă a purtat-o la o cursă de cai în martie 2007. Ţinuta lui Kate nu a fost tocmai inspirată, a purtat un sacou albastru, o fustă neagră cizme cu toc cui. Toate acestea o făceau să pară mai bătrână, scrie realitatea.net.

A doua zi după nuntă, Kate şi William au fost surprinşi plimbându-se, iar Kate era îmbrăcată într-o rochie albastră Zara, în valoare de 90 de dolari.

Ducesa de Cambridge a fost surprinsă în luna mai la cumpărături îmbrăcată casual, în jeanşi, un blazer verde închis şi balerini. Acum Kate e mult mai trendy şi îşi alege ţinute care o avantajează, clasice şi elegante.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel