Darwin, oraşul fantomă cu 50 de locuitori – GALERIE FOTO

Oraşul-fantomă, cu doar cincizeci de locuitori ... cel mai apropiat supermarket este la 90 de mile distanţă (lucru care explică de ce adolescenţii nu locuiesc acolo). Numele acestuia este Darwin şi se află în California, printre munţi de deşert, aproape de Parcul Naţional Valea Morţii, are o conexiune la internet foarte grea iar semnalul telefonului mobil este aproape neexistent, informeazaOraşul a fost înfiinţat de către exploratorul american Dr. Darwin, în 1874, după ce a descoperit depozite de minereu de argint în munţi, la sud de Valea Morţii.

Un recensământ din 2010, a arătat că în micuţul oraş se afla doar 48 de persoane din 28 de gospodării - şi niciunul sub vârsta de 18 ani.

Cu nicio conexiune de bandă largă în Darwin, California, locuitorii trebuie să se descurce cu serviciul poştal sau cu chinuitoarea conexiune dial-up.  Doar 3 la suta din americani trebuie să folosească o conexiune dial-up la Internet în aceste zile iar cetăţenilor din Darwin se numără printre ei, potrivit Pew Internet & American Life Project.

John Rothgeb, 67, care a trăit în Darwin din anii şaptezeci, a declarat pentru Los Angeles Times: „Am înţeles că trebuie să renunţ la anumite lucruri pentru a trăi într-o zonă frumoasă ca asta. Dar nu m-am mutat aici pentru a scăpa de toata lumea."

În multe oraşe fantomă din SUA, atunci când industria moare, viaţa în oraş dispare. Cu toate acestea, în Darwin, o mică comunitate de artişti şi câţiva care prefera viaţa în pustie, au rămas. Populaţia este formată în principal din cupluri în acest loc plin de frumuseţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel