Daniel Zamfir, exploziv: Scuipat pe obrazul României! De ce tac Ponta și Tăriceanu?

Daniel Zamfir FOTO AGERPRES
Daniel Zamfir FOTO AGERPRES

Daniel Zamfir a reacționat după ce Ludovic Orban a declarat că Guvernul Dăncilă a fost schimbat cu unul de dreapta pentru ca România să poată oferi un comisar european de la PPE.

„CE MICI SUNTEȚI...

CE IEFTIN NE VINDEȚI...

Nonșalant, făcându-și din asta un titlu de glorie, Ludovic cel mic trage un scuipat pe obrazul României. Am ajuns, după 15 ani cu președinți membri PPE, să fim bătaia de joc a liderilor PPE. În nicio altă țară din UE nu au îndrăznit să facă ce au făcut la noi. Ce a câștigat România de pe urma slugărniciei necondiționate? Ce a câștigat Băsescu și Iohannis, am văzut. Probabil că asta ne va fi soarta dacă nu ne trezim odată!

P.S. De ce tac mâlc, Ponta și Tăriceanu? Doar pentru că sunt pe nicăieri în Europa, s-au băgat în mizeria asta?”, a scris, sâmbătă, 23 noiembrie, Daniel Zamfir pe contul său de Facebook.

Ludovic Orban a declarat că Guvernul Dăncilă a fost schimbat pentru ca România să poată oferi un comisar european de la PPE, respectiv pe Adina Vălean. Premierul a precizat că era o situație injustă, deoarece PPE nu avea majoritate pentru noua Comisie Europeană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel