Dăncilă, propunere pentru Iohannis. Are legătură cu Ciolacu

Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a declarat, la ieşirea de la consultările cu preşedintele Klaus Iohannis, că se vor lua măsuri astfel încât să se pună în practică cât mai repede rezultatele referendumului. De asemenea, a mai spus premierul că referendumul pentru modificarea Constituţiei nu va fi organizat concomitent cu alte alegeri. 

"I-am propus domnului preşedinte constituirea unui grup de lucru în Parlament, un grup condus de preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, care să discute cu toate partidele politice, pentru că avem nevoie de două treimi dintre voturi pentru a pune în practică aceste obiective. Vrem ca acest grup să fie operaţional cât mai repede, astfel încât revizuirea Constituţiei să se facă cât mai repede. Nu vrem ca referendumul să se suprapună cu alte alegeri, pentru că acest lucru încalcă recomandările Comisiei de la Veneţia", a declarat premierul Viorica Dăncilă. 

Anterior întâlnirii, Dăncilă criticase discuţiile avute de preşedinte cu ceilalţi lideri politici, în condiţiile în care se pusese în discuţie tema moţiunii de cenzură. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel