Dancilă, contract de canalizare și apă pentru șase județe

Premierul Viorica Dăncilă şi ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, au participat vineri, la Constanţa, la inaugurarea Staţiei pentru tratarea apei potabile Palas, precum şi la semnarea unui contract în valoare de aproape 600 milioane de euro.

Contractul de finanțare privește un proiect regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată de care vor beneficia locuitorii din şase judeţe. Prim-ministrul a subliniat importanţa celor două investiţii pentru îmbunătăţirea serviciilor către cetăţeni, menţionând totodată că Guvernul vrea ca, până la sfârşitul anului 2018, procentul absorbţiei fondurilor europene de către ţara noastră să ajungă la 25%, în condiţiile în care media în UE este de 20%.

'Participăm la două momente importante pentru îmbunătăţirea serviciilor publice pentru cetăţeni. Mă refer la Staţia de tratare a apei potabile Palas, inaugurată astăzi, în urma lucrărilor de reabilitare şi modernizare. Al doilea eveniment important este legat de semnarea contractului de finanţare pentru proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată', a spus Dăncilă. Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, a menţionat, referitor la proiectul regional în valoare de aproape 600 milioane de euro, că de acesta vor beneficia şase judeţe - Constanţa, Ialomiţa, Călăraşi, Dâmboviţa, Braşov şi Ilfov. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel