Dan Diaconescu, executat silit de către o bancă

Dan Diaconescu este executat silit pentru o datorie de 5 milioane de euro. El are de restituit bani unei bănci de la care a luat un împrumut. Sechestrul e pus pe un imobil al lui Diaconescu.

Dan Diaconescu este executat silit pentru o datorie de 5 milioane de euro. El are de restituit bani unei bănci de la care a luat un împrumut. Sechestrul e pus pe un imobil al lui Diaconescu.

BRD a solicitat și a obținut din partea instanței executarea silită a lui Dan Diaconescu cu privire la clădirea din zona Băneasa, amenajată ca noul sediu al postului de televiziune OTV.

În anul 2011, Oglinda Press SRL, unde acționar majoritar este Dan Diaconescu, a contractat un împrumut de la BRD în valoare de 5 milioane de euro, pe care nu a mai putut să îl returneze, iar banca solicită acum executarea silită a garanției reprezentată de clădirea din strada Căpriorilor, sectorul 6.

 Oglinda Press SRL București, unde acționar majoritar este Dan Diaconescu, a intrat în insolvență în februarie 2013, pentru datorii totale 39 de milioane de lei, dintre care 5 milioane de euro la BRD.

Dan Diaconescu menționa că are două case de 506 mp și 301 mp, o alta de 225 mp situată în sectorul 1 din București, plus un spațiu comercial de 9.500 mp în sectorul 6 al Capitalei. De asemenea, el deține terenuri în comuna Sărulești (Buzău), Babana (Argeș), Snagov și București. El nu a menționat însă mai multe bunuri de lux, respectiv un Rolls-Royce, două Bentley-uri, un Mercedes, un SUV Infinity, un avion, un elicopter și un iaht.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel