Cum scapi de firele albe de păr. Remediul natural și ieftin. Ingredientele eficiente din bucătărie

Cum scapi de firele albe de păr. Remediul natural și ieftin. Ingredientele eficiente din bucătărie. Acet remediu te scapă de fierele albe de păr, fără să fie nevoie să te vopsești. AI nevoie d eniște ingrediente banale din bucătăria ta.

Cum scapi de firele albe de păr. Remediul natural și ieftin - Ceapa

Cum scapi de firele albe de păr. Remediul natural și ieftin. Ingredientele eficiente din bucătărie. Masează-ţi scalpul cu puţină zeamă de ceapă pentru a încetini procesul de albire. Un studiu efectuat la Universitatea din Bradford arată că una dintre enzimele prezente în zeama de ceapă poate descompune peroxidul de oxigen, prevenind acumularea sa la nivelul foliculilor de păr, scrie clickpentrufemei.ro. 

Vezi și: Test de vedere. Află, pe loc, dacă ai nevoie de ochelari

Cum scapi de firele albe de păr. Remediul natural și ieftin - Avocado

Cum scapi de firele albe de păr. Remediul natural și ieftin. Ingredientele eficiente din bucătărie. Potrivit cercetărilor efectuate la Universitatea din Los Angeles, California, fructul de avocado are diverse proprietăţi medicinale datorate conţinutului ridicat de acizi graşi, potrivit sursei citate. Este bogat, de asemenea, în minerale şi vitamina E.

Cum scapi de firele albe de păr. Remediul natural și ieftin. Ingredientele eficiente din bucătărie. Vitamina E este o substanţă extrem de hidratantă şi un antioxidant puternic care previne albirea părului. Taie un avocado în jumătate, scoate miezul şi pune-l într-un vas. Fărâmiţează-l şi aplică-l direct pe scalp, lasă-l să acţioneze timp de 20 de minute, apoi spală-te pe cap în mod obişnuit.

Vezi și: Cum îţi dai seama că eşti însărcinată. Primele semne de sarcină: simptome

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel